FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν

Ημερομηνία: 09-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Χρήστος Γιαννακόπουλος και Χρήστος Χήτος είναι από τα πρόσωπα που δρομολογούν τις εξελίξεις στον Πανηλειακό.

 

Ο Πανηλειακός είναι έτοιμος να θέσει σε λειτουργία το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, με μια μικρή έστω ομάδα ανθρώπων, που κάποιοι εξ αυτών ήταν στον «Πυρσό». Η ομάδα θα πορευτεί με μειωμένο μπάτζετ εν συγκρίσει με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει κρούση στον Ντέγιαν Μιλοσέσκι για τεχνικός διευθυντής και εντός της εβδομάδας αναμένεται να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα.

Τρεις υποψήφιοι…

Σε αυτό του προπονητή, τρία είναι τα ονόματα που «παίζουν», χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο ακόμα: ο Αχαιός Γιώργος Λαγός που τα τελευταία χρόνια καθοδήγησε με επιτυχία τη Δόξα Ν.Μανολάδας, ο Φώντας Μοσχογιάννης που μέχρι πέρυσι ήταν στο τεχνικό τιμ και το τελευταίο εξάμηνο της περασμένης σεζόν ήταν στον πάγκο του Α.Ο. Μακρισίων και ο Νίκος Αντωνόπουλος που επίσης βρισκόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο τεχνικό τιμ του Πανηλεακού ως υπεύθυνος εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών. Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει κλείσει και το θέμα του νέου ερυθρόλευκου προπονητή.

Αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό, ο Πανηλειακός θέλει να έχει στο ρόστερ του αρκετούς ντόπιους παίκτες στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν ταλαντούχοι και ελπιδοφόροι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε ομάδες της  Α1 Κατηγορίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος