FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-ΠΑΟ Βάρδας 0-1: Με το… γνωστό σκορ

Ημερομηνία: 25-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Σιδέρης μόλις έχει σκοράρει και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε τον Πανηλειακό στον Πύργο και προκρίθηκε στους «8»

Με το αγαπημένο του σκορ, το 1-0, ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε χθες τον Πανηλειακό στον Πύργο και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ηλείας. Οι «πράσινοι», οι οποίοι καθοδηγήθηκαν από τον Χρήστο Κουτσούμπα, λόγω της λύσης της συνεργασίας με τον Ηλία Φωτόπουλο, ήταν πιο ουσιαστικοί, σκόραραν από μια στημένη φάση, που είναι το δυνατό τους σημείο και πήραν μια σπουδαία πρόκριση. Ο Πανηλειακός, ο οποίος παρατάχθηκε με μόλις τέσσερις παίκτες που λογίζονται ως βασικοί (Μπουρνέλης, Σέχου, Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος), δεν κατάφερε να σκοράρει στις τρεις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε στο α΄ μέρος, ενώ στο β΄ ημίχρονο ήταν παντελώς ακίνδυνος επιθετικά.

Άστοχος ο Πανηλειακός στο α΄ μέρος

Στο ντέρμπι του Κυπέλλου που παρακολούθησαν μόλις 150 φίλαθλοι, ο Πανηλειακός μπήκε καλύτερα και στο 17΄ είχε δοκάρι. Ο νεαρός Βουργουντζής εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Χατζηστάμου έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι  αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Λαδά. Η πρώτη και μοναδική φάση για τον ΠΑΟΒ στο α΄ ημίχρονο έγινε στο 30΄.  Ο Καλογερόπουλος μπήκε στη μεγάλη περιοχή από πλάγια δεξιά, έφτασε στη μικρή περιοχή, επιχείρησε να βγάλει παράλληλη μπαλιά, παρενεβλήθη αμυνόμενος και εν συνεχεία ο Θεοδωρακόπουλος και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Στο 40΄ και 43΄ ο Πανηλειακός έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά ο Χατζηστάμου, βγήκε τετ-α-τετ με τον Λαδά, μετά από κάθετη πάσα του Σωτηρόπουλου, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΒ απέκρουσε με τα πόδια και τρία λεπτά μετά ο Νικολόπουλος έκανε λάθος στο κέντρο της άμυνας, ο Σωτηρόπουλος λίγο έξω από την περιοχή με μέτωπο προς την εστία και μπροστά του μόνο τον Λαδά, πλάσαρε άουτ!

0-1 στο 73΄

Στην επανάληψη, μπορεί οι δύο ομάδες να επέδειξαν περισσότερο πάθος, αλλά οι φάσεις ήταν… απειροελάχιστες. Στο 47΄ ο Ντόμας έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Μελετίδης επιχείρησε κεφαλιά-πάσα, οι αμυντικοί του Πανηλειακού μπερδεύτηκαν, η μπάλα έφτασε στον Καλογερόπουλο που έκανε την προβολή χωρίς ισορροπία από τα 8-9 μέτρα, άουτ. Και στο 73΄ ήρθε το γκολ για τους πράσινους της Βουπρασίας. Ο Περικλής Πολίτης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Ραφαήλ Σιδέρης πρόλαβε στην έξοδο τον Θεοδωρακόπουλο και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Από κει και πέρα, ο Γιώργος Κούτσης πέρασε στο παιχνίδι τον Λεβέντη και τον Γκοτσούλια αλλά τίποτα δεν άλλαξε, καθώς ο ΠΑΟΒ έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Λαδά.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Σιδέρης, Λιόσης, Περικλής Πολίτης και ο γκολκίπερ Λαδάς, ενώ από τους ηττημένους οι Δαβουρλής, Σέχου, Κατελούζος. Πολύ καλή η διαιτησία των Μαρκαντωνάτου, Πήττα, Καραλή.

 

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Κατελούζος, Γιαννακόπουλος, Μπουρνέλης (56′ Σούλης), Δαβουρλής (83′ Γκοτσούλιας), Νικολόπουλος, Βουργουντζής (76’Λεβέντης), Σέχου, Χατζηστάμου,  Κ. Ασημακόπουλος (46′ Πρέντι), Σωτηρόπουλος.

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Λιόσης, Παλιάτσας, Δ. Νικολόπουλος, Σιδέρης,  Καρούτης, Καλογερόπουλος, Ντόμας, Μελετίδης (67′ Θ. Νικολόπουλος), Κωνσταντινίδης (82′ Χούσα),  Π. Πολίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος