FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Οι αριθμοί και η δύσκολη συνέχεια

Ημερομηνία: 20-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός έπιασε ξανά καλή απόδοση στο ματς με τον Τσικλητήρα, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Κι αυτό διότι δέχτηκε πρώτος γκολ κι έπρεπε να πετύχει δύο για να έρθει η νίκη. Και σε ένα τόσο σκληρό πρωτάθλημα, όπου οι φιλοξενούμενες ομάδες παίζουν μαζική άμυνα, είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες, ακόμα και τις δυνατές του Ομίλου, να πετύχουν δύο τέρματα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει σε δέκα αγωνιστικές 14 γκολ, έχοντας την τέταρτη καλύτερη επίθεση του 5ου Ομίλου, πίσω από τον Αστέρα Αμαλιάδας (19), τον Αστέρα Βλαχιώτη (17) και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων (15). Αμυντικά είναι πολύ δυνατοί, έχοντας δεχτεί μόλις 5 γκολ  και είναι δεύτεροι στην κατάταξη πίσω από την Καλαμάτα που έχει μόλις δύο τέρματα παθητικό.  Το γκολ όμως που δέχτηκε στο ματς με τον Τσικλητήρα, αποδείχτηκε δύσκολο να ανατραπεί…

Πρόγραμμα «βουνό» στις αρχές του 2018

Η ομάδα του Γιώργου Κούτση παρέμεινε στην τρίτη θέση σε ισοβαθμία με την Καλαμάτα, ευρισκόμενη πλέον στο -6 από την κορυφή, μετά τη νέα νίκη του Αστέρα Βλαχιώτη. Η συνέχεια όμως, στις αρχές του 2018, είναι πολύ δύσκολη. Στις 7 Ιανουαρίου, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, πάει στη Βάρδα για να κοντραριστεί με τον ΠΑΟΒ που κυνηγά πόντους σε κάθε παιχνίδι για να παραμείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Εν συνεχεία υπάρχει το εντός έδρας ντέρμπι με τον Αστέρα Βλαχιώτη, στο πρώτο παιχνίδι του Α΄ γύρου και ακολουθεί νέο ντέρμπι, με τη Καλαμάτα στη Μεσσηνία. Τρία ματς που θα κρίνουν το πού μπορεί να φτάσει ο Πανηλειακός φέτος…  Και ίσως η μεταγραφική ενίσχυση να είναι απαραίτητη προκειμένου να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα καθώς η ομάδα στηρίζεται σε 13 παίκτες όλους κι όλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος