FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός και Ξενοφών «ερίζουν» σήμερα για το Κύπελλο Ηλείας

Ημερομηνία: 25-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos-xenofon

Ο πρώτος τίτλος  {Ενωσιακό Γήπεδο-Ώρα 5μ.μ.}

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ηλείας Market In, ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Ξενοφώντα έφτασε. Σήμερα στις 5μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας, θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν, ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ηλειακού ποδοσφαίρου. Ο Πανηλειακός είναι το φαβορί της αναμέτρησης, μια ομάδα πανίσχυρη που έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές φέτος. Ο Ξενοφών όμως είναι αποφασισμένος να παλέψει για το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του. Οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου έχουν τρεις ποδοσφαιριστές αμφίβολους, τους Μπουρνέλη, Παναγιωτόπουλο και Σωτηρόπουλο, που προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ εκείνοι των Κρεστένων θα παραταχθούν πάνοπλοι. Το γήπεδο της Σπιάντζας είναι σίγουρο πως θα γεμίσει από φίλους των δύο ομάδων και η ατμόσφαιρα αναμένεται καταπληκτική. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Μάριος Λαμπρόπουλος, Πήττας, Καραλής.

Τα εισιτήρια και η κερκίδα των φιλάθλων

Τα εισιτήρια για τον τελικό  κοστίζουν 5 ευρώ για όλους τους θεατές. Εξαίρεση αποτελούν τα παιδιά, για τα οποία η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Επίσης, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. (δηλαδή δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα), σε τρία σημεία του Ενωσιακού γηπέδου, ενώ σήμερα 12-2μ.μ. θα διατίθενται εισιτήρια στα γραφεία της ΕΠΣΗ. Για λόγους ασφαλείας, οι οπαδοί των δυο ομάδων θα κάθονται χωριστά. Ο τυπικά γηπεδούχος Ξενοφών (όπως προέκυψε μετά από κλήρωση), θα έχει τη μεγάλη κερκίδα. Εκεί θα καθίσουν και οι «ουδέτεροι». Οι οργανωμένοι φίλοι του Πανηλειακού, θα καθίσουν στην απέναντι εξέδρα, την τσιμεντένια.

Πριν τον τελικό Κυπέλλου, το Προπαιδικό τμήμα U13 του Πανηλειακού θα αναμετρηθεί στις 4μ.μ., με το αντίστοιχο τμήμα του Ξενοφώντα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος