FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Κένταυρος Μαγούλας 5-0: Συνέχισε να πυροβολεί…

Ημερομηνία: 24-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός έφτασε τα 104 γκολ στο πρωτάθλημα

Μπροστά σε 200 φιλάθλους, ο Πανηλειακός πέτυχε ακόμη μία νίκη επί του Κένταυρου Μαγούλας (5-0) και προχωρεί πλέον στην προετοιμασία ενόψει πλέι-οφ. Μάλιστα, με τα πέντε γκολ που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν τα 100 στο φετινό πρωτάθλημα κι έφτασαν τα 104 σε 32 αγώνες (μέσο όρο 3.25 ανά αγώνα). Από την άλλη, ο Κένταυρος παρέμεινε στην 16η θέση και θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του αδιάφορου  Κουρτεσίου, για να διεκδικήσει την παραμονή του στα πλέι-άουτ.

Ο Φώντας Μοσχογιάννης που αναπλήρωσε ξανά τον Σπύρο Αντωνόπουλο, ο οποίος, ως γνωστόν, είχε μια περιπέτεια με την υγεία του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Αμαλιάδας  το πρωί του Σαββάτου, κατέβασε ενδεκάδα χωρίς τους Μπεγλεκτσή, Σωτηρόπουλο, Νιφορόπουλο. Απών ήταν και ο Χατζηαράπης που δεν έχει συνέλθει από τον τραυματισμό του,  ενώ ο Χατζηστάμου ήταν στο πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε. Στα σημαντικά η επανεμφάνιση του Καπετανάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο β΄ μέρος μπήκαν στον αγώνα και οι νεαροί Βουργουντζής, Γιαννακόπουλος και Αντώνης Σακελλαρίου,  που διακρίθηκαν ιδιαίτερα.

 

3-0 το ημίχρονο

Ο Πανηλειακός διατήρησε καθολική πρωτοβουλία των κινήσεων αν και άργησε να ανοίξει το σκορ. Στο 31΄ σε φάουλ του Πλαστουργού, ο προωθημένος Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 35΄ σέντρα του Παπαπέτρου, ο οποίος ξέφυγε σαΐτα από τρύπα του Παναγόπουλου και με κεφαλιά ο Στούπης έγραψε το 2-0.

Στο 44΄ ο Παναγόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 και στην επανάληψη ενώ ο Πανηλειακός είχε κατεβάσει ταχύτητα, ο Πλαστουργός πήρε μια αδέσποτη μπαλιά δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ  έκανε το 4-0.

Στο 73΄ είχαμε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του Αντώνη Σακελλαρίου, η μπάλα «έσκασε» στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ. Το σκορ έκλεισε στο 89΄, όταν σε μια άτυχη στιγμή του Κλειδέρη, ο αμυντικός του Κένταυρου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Διακριθέντες από τον Πανηλειακό οι Παπαπέτρου, Γκουβέρος, Μπουρνέλης, Στούπης (κορυφαίος), Παναγόπουλος και Πλαστουργός. Η συμπαθής ομάδα του Κένταυρου που δίνει αγώνα παραμονής, είχε διακριθέντες τους Καρβουνιάρη, Κλάδη, Αβραμόπουλο. Πολύ καλή η διαιτησία του Ρουμπάνη.

 

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Παπαπέτρου, Γκουβέρος, Παναγιωτόπουλος (46’ Γιαννακόπουλος), Μπουρνέλης, Τσουκαλάς (66’ Αντ. Σακελλαρίου), Σκοζάι, Στούπης, Παναγόπουλος, Βλαχόπουλος (46’ Βουργουντζής), Πλαστουργός.

Κένταυρος: Μικελόπουλος, Τζόλος (59’ λ.τρ. Διαμαντόπουλος), Νανόπουλος Κ., Κλειδέρης, Νανόπουλος Θ. ( 50’ Σταυρόπουλος), Καρβουνιάρης, Κλάδης, Καράμπελας, Στροφύλλας Δ., Αβραμόπουλος, Τσιάκας (86’ Στροφύλλας Π.).

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος