FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ικανοποίηση Κούτση

Ημερομηνία: 10-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός έφερε ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Καλαμάτα παίζοντας με δέκα παίκτες από το 65΄ και ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Κούτσης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. «Παίζαμε με μια από τις ισχυρές ομάδες του ομίλου. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, τρέξαμε, πιέσαμε, διατηρήσαμε κοντά τις γραμμές και αν είμαστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, θα μπορούσαμε μια-δυο φορές να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι αδράνησε ο αντίπαλος.

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, θα μπορούσαν και οι δυο ομάδες να πετύχουν κάποιο τέρμα. Δεν θέλω να αναφερθώ στο πέναλτι, γιατί και οι μεγαλύτεροι παίκτες χάνουν πέναλτι. Μέχρι ο Κρεββατάς να ξεπεράσει αυτό το σοκ, τον χάσαμε για κάποιο διάστημα. Παρ’ όλα αυτά επανήλθε. Στη συνέχεια παίξαμε με δέκα παίκτες. Παρά το γεγονός αυτό, αν είχαμε την ψυχραιμία και την οξυδέρκεια να κάνουμε μια τελική πάσα, θα είχαμε φτάσει στο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών», δήλωσε για το ματς.

«Παλεύουμε…»

Όσο για τη συνέχεια, ανέφερε: «Σε αυτό το ξεκίνημα έχουμε δυο ισοπαλίες. Θέλουμε την πρώτη νίκη, κι όπως βλέπετε παλεύουμε. Η φανέλα του Πανηλειακού είναι βαριά, αλλά τα παιδιά έχουν την προσωπικότητα πιστεύω και θα διαχειριστούν αυτό το γεγονός. Δεν είμαι από εκείνους που επικαλούνται το πρόγραμμα, για να πω ότι είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα σε αυτό το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος