FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Επέστρεψε στην ομάδα της «καρδιάς» του ο Κολόκας

Ημερομηνία: 02-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Της Μαρίας Καραντώνη

Επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του ο επί χρόνια αρχηγός του Πανηλειακού, Γιάννης Κολόκας, καθώς μετά από μια «παρένθεση» λίγων ετών γύρισε στον Πύργο, προκειμένου να ενισχύσει την «ερυθρόλευκη» άμυνα. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, «σημαία» της ομάδας του Πύργου δε θα μπορούσε να μην είναι μέλος της «αποστολής» που θα ξεκινήσει το νέο ταξίδι, στόχος του οποίου είναι η καταξίωση εκ νέου στις εθνικές κατηγορίες.

Με αφορμή την επιστροφή του, λοιπόν, η διοίκηση του Πανηλειακού εξέδωσε και την κάτωθι ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του – επί χρόνια αρχηγού της ομάδας στο παρελθόν – Γιάννη Κολόκα. O υψηλόσωμος Πυργιώτης κεντρικός αμυντικός (γεννημένος στις 28/6/1985) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό, ενώ το 2009 φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα, για να επιστρέψει την επόμενη χρονιά ξανά στους ερυθρόλευκους με τους οποίους αγωνίστηκε επί τρία συναπτά έτη.

Ακολούθησε ένα διετές πέρασμα από την Ερμιονίδα και τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παναιγιάλειου. Η σεζόν 2016-17 τον βρήκε στην Κρήτη και τον Εργοτέλη ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Πανελευσινιακός στη Β’ Εθνική. Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Γιάννη Κολόκα ξανά στο «σπίτι» του και του εύχεται πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Ο Γιάννης Κολόκας αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του πυργιώτικου σωματείου, καθώς έχει προηγηθεί και η επιστροφή του Ντίνου Νικολόπουλου. Ο σχεδιασμός για τον καταρτισμό του ρόστερ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, αφού πλην των δυο μεταγραφών έχουν προηγηθεί κι αρκετές ανανεώσεις παικτών από το περσινό έμψυχο δυναμικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος