FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός – Εθνικός Αμπελοκάμπου 7-1

Ημερομηνία: 21-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Σε ρυθμούς… ρελαντί!

Στο +4 αύξησαν την διαφορά οι «ερυθρόλευκοι» από τους διώκτες τους

Σ’ ένα ματς που δεν αντέχει σε κριτική ο Πανηλειακός σε ρυθμούς… ρελαντί επικράτησε άνετα στο στάδιο Πύργου με 7-1 του Εθνικού Αμπελοκάμπου, αυξάνοντας την διαφορά του στο +4 από τον δεύτερο Ξενοφώντα. Μάλιστα η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου στην επανάληψη έκανε συντήρηση δυνάμεων!

Πιο αναλυτικά, οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’, όταν σε σουτ του Βλαχόπουλου έδιωξε ο Φλίγκος και στην επαναφορά από κοντά ο Πλαστουργός έκανε το 1-0. Όμως η «απάντηση» των «νεοφώτιστων» ήταν άμεση αφού στο 6’ ο Κοκολάκης με απευθείας χτύπημα φάουλ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Η ισοφάριση δεν επηρέασει τους Πυργιώτες, αφού στο 18’ από σέντρα του Σωτηρόπουλου ο Βλαχόπουλος κράτησε τη μπάλα για να έρθει από πίσω ο απερχόμενος Παπαπέτρου και να δώσει εκ νέου προβάδισμα με 2-1, ενώ στο 23’ από πάσα του Βλαχόπουλου ο Στούπης με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 3-1 και στο 27’ ο Μπεγλεκτσής από την «άσπρη βούλα» ανέβασε το σκορ σε 4-1 (το πέναλτι κέρδισε ο Στούπης). Μάλιστα στο 40’ από ωραία ατομική ενέργεια του Στούπη η μπάλα έφτασε στον Μπεγλεκτσή ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα μέσα από την περιοχή να γράψει το 5-1.

Στην επανάληψη οι Πυργιώτες κατέβασαν τους ρυθμούς αλλά πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα. Στο 69’ με τον Παναγόπουλο και στο 85’ με τον Σκοζάι, ο οποίος έγραψε και το τελικό 7-1. Μάλιστα νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Παπαπέτρου, Μπουρνέλης, Στούπης, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς (46’ Παναγόπουλος), Σκοζάι, Πλαστουργός (60’ Βουργουντζής), Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Φλίγκος (46’ Μαγκαφάς), Τσακοπιάκος Κ., Κοκολάκης, Λιούρης, Διαμαντόπουλος, Νικολόπουλος, Μαραθιάς, Φλεβοτόμος, Σπηλιωτόπουλος, Κουρκουμέλης, Αγγελόπουλος (46’ Βασιλακόπουλος).

Της Μαρίας Καραντώνη

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος