FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός- Εθνικός Αμπελοκάμπου 4-1

Ημερομηνία: 13-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Πέρασε σχετικά άνετα

Εύκολα πέρασε στους «16» του κυπέλλου ο Πανηλειακός, αποκλείοντας με σκορ 4-1 στο στάδιο Πύργου μπροστά σε 200 φιλάθλους τον Εθνικό Αμπελοκάμπου, ο οποίος πάλεψε και προσπάθησε όσο μπορούσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μέτριο ξεκίνημα, δέχτηκαν αστείο γκολ αλλά στο 11’ είχαν ισοφαρίσει.  Στη συνέχεια διατήρησαν την υπεροχή χωρίς όμως να κάνουν παιχνίδι ουσίας. Στην επανάληψη ο Σπ. Αντωνόπουλος πέρασε στον αγώνα τον Στούπη αντί του Ντάβαρη και η ομάδα παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα με μεγάλη πίεση, παίζοντας τους αντιπάλους στο μισό γήπεδο.

Τα πράγματα έγιναν ευκολότερα μετά το 2-1 και την αποβολή του παίκτη του Εθνικού, με αποτέλεσμα να έρθει μία ευρεία κι άνετη νίκη.

Ξεχώρισαν οι Καλαντζής, Νιφορόπουλος, Σωτηρόπουλος, ενώ από τους ηττημένους διακρίθηκαν οι Φλίγκος, Λιούρης. Πολύ καλή η διαιτησία του Πήττα.

Φάσεις και Γκολ

5’ Μακρινό φάουλ Κοκολάκη απρόσεχτο παίξιμο του Τσουκαλά που με κεφαλιά κάνει αυτογκόλ (0-1)

11’ Σε κόρνερ Νιφορόπουλος ο Χατζηστάμου με σουτ μέσα από περιοχή ισοφαρίζει σε 1-1

37’ Ο Πανηλειακός κερδίσει φάουλ σε ανατροπή λίγο έξω από την περιοχή από τον Βασιλακόπουλο. Το εκτελεί ο Νιφορόπουλος αλλα η μπάλα αποκρούεται από σώματα αμυνομένων

54’ Κομπίνα- φάουλ εκτελεί ο Νιφορόπουλος και η μπάλα τραντάζει την οριζόντια δοκό

64’ Σε συνεχόμενο δεύτερο κόρνερ του Νιφορόπουλου ο Σωτηρόπουλος πιάνει κεφαλιά και επί της γραμμής αποκρούει με το χέρι ο Κουρκουμέλης. Ο Πήττας δίνει πέναλτι και αποβάλει τον Κουρκουμέλη με απευθείας κόκκινη. Το εκτέλεσε ο Σωτηρόπουλος και  2-1

72’ Με σουτ έξω από περιοχή πολύ δυνατό ο Νιφορόπουλος έκανε το 3-1

89’ Ο Παναγόπουλος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 4-1

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Ντάβαρης (46’ Στούπης), Χατζηαράπης, Καλαντζής, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι (72’ Γκουβέρος), Χατζηστάμου, Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος (80’ Παναγόπουλος), Σωτηρόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Φλίγκος, Μαραθιάς, Κοκολάκης, Βασιλακόπουλος (46’ Παναγιωτόπουλος), Διαμαντόπουλος, Λιούρης, Νικολόπουλος, Α. Τσακοπιάκος (76’ Θεοδωρόπουλος), Η. Μαγκαφάς (83’ Κύτταρης), Κουρκουμέλης, Σπηλιωτόπουλος.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος