FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός- Ατρόμητος Καβασίλων 3-0: Έκανε το 6 στα 6

Ημερομηνία: 25-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Την έκτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε ο Πανηλειακός, ο οποίος νίκησε στο στάδιο του Πύργου με 3-0 τον Ατρόμητο Καβασίλων και συνέχισε (μαζί με τον Ξενοφώντα) να καθοδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι», παρουσία περίπου 400 φιλάθλων, δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα των Καβασίλων και σε γενικές γραμμές είχαν καλή εικόνα, αν παρουσίασαν και πάλι κάποια προβλήματα στην τελική προσπάθεια.

Η εικόνα του αγώνα

Πιο αναλυτικά, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την καθολική υπεροχή σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο και μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα ξεκίνησαν με επιθετικούς προσανατολισμούς και στο 3’ από σέντρα του Σκοζάι και κεφαλιά του Μπεγλεκτσή η μπάλα εξοστρακίστηκε από το δοκάρι! Έκτοτε οι Πυργιώτες συνέχισαν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως ουσία και οι βεβιασμένες κινήσεις τους δεν επέφεραν αποτέλεσμα. Έτσι φτάσαμε στο 32’ για να ξαναπειλήσουν την αντίπαλη εστία οι «ερυθρόλευκοι»,  όταν σε κόρνερ του Νιφορόπουλου και κεφαλιά του Μπεγλεκτσή χαμηλά στην εστία απέκρουσε εκπληκτικά ο Αντωνόπουλος, ενώ στο 39’ ήρθε το γκολ, όταν από ωραία επίθεση από τα αριστερά και σέντρα του Σκοζάι ο Βλαχόπουλος με άπιαστη κεφαλιά έγραψε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου μπήκαν αποφασισμένοι μα καθαρίσουν το ματς και πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα ο Βλαχόπουλος επιτέθηκε από δεξιά έκανε ωραίο σλάλομ, σέντραρε χαμηλά οι αμυντικοί μπερδεύτηκαν κι ο Γκουβέρος από κοντά δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το 2-0.

Στο 50’ σε μία από τις σπάνιες επιθετικές ενέργειες των φιλοξενουμένων ο Καφούσιας αμαρκάριστος έξω από την περιοχή σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στο 63’ ο Χατζηστάμου για τον Πανηλειακό μέσα από την περιοχή σούταρε λίγο άουτ και στο 65’ τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Σωτηρόπουλο, ο οποίος προ του Αντωνόπουλου αστόχησε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό από καθαρή θέση οφσάιντ ο Βλαχόπουλος αστόχησε μέσα από την περιοχή και στο 68’ ο Νιφορόπουλος με «κεραυνό» από τα 35μ. έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην προσπάθειά του να την διώξει ο Αντωνόπουλος, αυτή κατέληξε στα δίχτυα του για το 3-0, ενώ για τον Ατρόμητο στο 70’ ο Καφούσιας ήταν πάλι άστοχος.

Στο 82’ ο Πανηλειακός θα απειλήσει και πάλι με τον Παναγόπουλο αυτή τη φορά, που προ του εξελθόντος Αντωνόπουλου σούταρε συρτά σύριζα άουτ.

Από τον Πανηλειακό, που γενικά είχε καλή απόδοση παρότι και πάλι υστέρησε στην τελική προσπάθεια, ξεχώρισαν οι Γκουβέρος, Νιφορόπουλος, Σκοζάι, Βλαχόπουλος (κορυφαίος) και Σωτηρόπουλος, ενώ από τον Ατρόμητο οι Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μπουρούκης.

* Σχετικά καλή η διαιτησία του Παναγόπουλου.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Χατζηαράπης (58’ Χατζηστάμου), Γκουβέρος, Μπουρνέλης, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς (75’ Καλαντζής), Σκοζάι, Στούπης, Μπεγλεκτσής (67’ Παναγόπουλος), Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος.

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: Αντωνόπουλος, Δημητρίου, Μαργαρώνης, Μενίκου (73’ Χατζηγιάννης), Γιαννακόπουλος, Κορκός (60’ Τσάμης), Α. Παπαδόπουλος, Αντωνάτος, Καφούσιας (87’ Πομώνης), Μπουρούκης, Καραπάνος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος