FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Απένειμε τα εύσημα στους παίκτες ο Κούτσης-Βολές για τη διαιτησία

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Πανηλειακού, Γιώργος  Κούτσης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ηλειακό ντέρμπι στη Βάρδα, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη και παράλληλα ήταν καυστικός για τη διαιτησία, τονίζοντας πως οι ανεπαρκείς διαιτητές θα πρέπει να σταματήσουν να σφυρίζουν: «Καταρχάς θέλω να ευχηθώ Καλή Χρονιά, υγεία, επιτυχίες και όπως ξεκίνησε η χρονιά να τελειώσει, για να μπορέσουμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Επίσης, να ευχαριστήσουμε τη Βάρδα για τη φιλοξενία  και θα την ανταποδώσουμε, γιατί ένα ντέρμπι είναι μόνο στον αγωνιστικό χώρο και πουθενά αλλού. Δεν υπάρχουν έχθρες και αντιπαλότητες.

Όσο για το παιχνίδι θεωρώ ότι μπήκαμε πάρα πολύ καλά και προηγηθήκαμε στο σκορ με ένα αυτογκόλ του αντιπάλου. Αυτό μας βοήθησε στη συνέχεια, είχαμε αρκετές τελικές προσπάθειες στο α΄ ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο γκολ. Στο β΄ ημίχρονο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το σκορ, αν ήμασταν πιο προσεχτικοί και με περισσότερο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να βγάλουμε περισσότερες τελικές και να καθαρίσουμε το παιχνίδι πολύ πιο εύκολα. Από τον αντίπαλο κινδυνεύσαμε από στημένες φάσεις που ξέραμε ότι είναι πάρα πολύ δυνατός, ανταπεξήλθαμε και σε αυτό, όχι στον απόλυτο βαθμό που θέλουμε για να είμαι ευχαριστημένος, παρόλα αυτά όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, για το σθένος που έδειξαν και την αγωνιστική τους πειθαρχία».

«Οι ανεπαρκείς διαιτητές να σταματήσουν»

Για τη διαιτησία τόνισε χαρακτηριστικά: «Τέλος, θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία. Δεν θα κάνω παράπονα, απλά θέλω να δώσω ένα μήνυμα: όλοι αυτοί οι ανεπαρκείς διαιτητές θα πρέπει να σταματήσουν. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το κάνει. Ένα όμορφο παιχνίδι προσπαθούν να το χαλάσουν. Δεν μιλάω για το οφσάιντ, μιλάω για την κίτρινη κάρτα που έδειξε ενώ θα έπρεπε να δώσει απευθείας κόκκινη γιατί έχει πρόθεση. Είναι ξεκάθαρη η φάση. Αν θέλουν να πάνε μπροστά το ποδόσφαιρο, γιατί όσοι ασχολούμαστε και αγαπάμε το ποδόσφαιρο το θέλουμε, θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να απομακρυνθούν. Θέλω να δώσω τις ευχές μου στον κ. Φωτόπουλο, του εύχομαι καλή συνέχεια, έχει μια εξαιρετική ομάδα και του εύχομαι υγεία και ό,τι καλύτερο για την ομάδα του».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος