FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός – Αντωνόπουλος: «Το καλύτερό μας παιχνίδι σε κατοχή και ανάπτυξη»

Ημερομηνία: 11-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Μία ακόμη νίκη, την τέταρτη κατά σειρά σε ισάριθμα ματς, προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Πανηλειακός, ο οποίος ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΑΠΟ Κουρτεσίου.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Αντωνόπουλος χαρακτήρισε το συγκεκριμένο ματς ως το καλύτερο για την ομάδα του σ’ ότι αφορά την κατοχή της μπάλας και την ανάπτυξη:

 «Το ματς απέναντι στο Κουρτέσι, πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο της ομάδας, τόσο σε ότι αφορά την ανάπτυξη, αλλά και την κατοχή που τη διατηρήσαμε σε υψηλά επίπεδα. Ίσως να αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αφού δεν τελειώσαμε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο, ενώ μπορούσαμε. Έχουμε ένα θέμα με το τελείωμα των φάσεων και αυτό θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε μέσα από την προπόνηση. Πάντως το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δημιουργεί φάσεις και αναπτύσσεται με τον τρόπο που θέλουμε και δουλεύουμε από το καλοκαίρι», μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, στον Πανηλειακό έχουν αφήσει πίσω και αυτό το παιχνίδι, καθώς αύριο ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Αμπελοκάμπου για το κύπελλο Ηλείας, κόντρα στον οποίο θα είναι φυσικά η πρόκριση στην επόμενη φάση.

* Για τους εντός έδρας αγώνες του Πανηλειακού ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος