FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός/ Αντωνόπουλος: «Συγχαρητήρια για την ευρεία νίκη κι εμφάνιση»

Ημερομηνία: 22-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Εντυπωσιακός ήταν ο Πανηλειακός στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αμπελοκάμπου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν μια πολύ καλή κι άκρως παραγωγική εμφάνιση. Μάλιστα συνδύασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το νέο «στραβοπάτημα» του Ξενοφώντα και ξέφυγαν με 55.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Αντωνόπουλος με δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, ενώ συνεχάρη και τους παίκτες του.

«Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Κι αυτό δεν το λέω ορμώμενος από τα γκολ αλλά από τον τρόπο λειτουργίας μας μέσα στο παιχνίδι. Μ’ αρέσει να βλέπω την ομάδα να παράγει μέσα στο γήπεδο όσα κάνει στις προπονήσεις. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γι’ αυτή την ευρεία νίκη κι εμφάνιση», μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας του Πύργου.

Στον Πανηλειακό έχουν αφήσει, πάντως, ήδη στο παρελθόν αυτό το ματς και στρέφονται ήδη στο επόμενο με τον Ενιπέα στο λατζόι. Μάλιστα ενδέχεται να επιστρέψει και ο Νιφορόπουλος, ο οποίος από χθες έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Σ’ ότι αφορά το προγραμματισμένο για χθες παιχνίδι κυπέλλου με την Βάρδα 2015, τελικά μετατέθηκε για τις αρχές Δεκέμβρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος