FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός -Αντωνόπουλος: «Σημαντικό οι ανατροπές σε δύσκολες συνθήκες…»

Ημερομηνία: 16-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

Μία ακόμη εξαιρετικά δύσκολη αποστολή εξετελέσθη με επιτυχία για τον Πανηλειακό, ο οποίος, έστω και δύσκολα και με την… ψυχή στο στόμα πέρασε νικηφόρα κι από το Χάβαρι, πανηγυρίζοντας την ένατη νίκη σε ισάριθμα ματς. Έτσι οι Πυργιώτες από το απόγευμα της Δευτέρας απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, καθώς εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την «γκέλα» του Ξενοφώντα.

Ωστόσο, η ένατη νίκη συνοδεύτηκε από μέτρια εμφάνιση για τους «ερυθρόλευκους», κυρίως στο α’ ημίχρονο, όπως παραδέχεται και ο Σπύρος Αντωνόπουλος, ο οποίος παράλληλα δίνει να εύσημα στους παίκτες του, που ανέτρεψαν το σκορ κι ανταπεξήλθαν σε δύσκολες συνθήκες.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα και σ’ ένα ματς με δύσκολες συνθήκες, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός. Είχαμε μια μέτρια παρουσία στο α’ ημίχρονο, όμως στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ και καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι σημαντικό για την ομάδα να κάνει ανατροπές με δύσκολες συνθήκες και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Έπαιξαν εξάλλου κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που έπαιζε σκληρά και ψυχωμένα και είναι σημαντικό ότι οι παίκτες μας τα κατάφεραν», μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός.

Πλέον στον Πανηλειακό δεν στέκονται άλλο σ’ αυτό το ματς και κοιτάζουν την συνέχεια, αφού ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Αμπελοκάμπου. Μάλιστα μέσα στο διήμερο θα φανεί, αν ο Νιφορόπουλος είναι σε θέση να επανέλθει από τον τραυματισμό του.

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος