FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανανέωσε ο Καπετανάκης, γυμναστής ο Νίκος Αντωνόπουλος

Ημερομηνία: 20-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο βασικός τερματοφύλακας και εκ των αρχηγών του Πανηλειακού φέτος, Γιάννης Καπετανάκης, είναι ο πρώτος που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Ο 29χρονος Καπετανάκης ήταν εκ των κορυφαίων παικτών του Πανηλειακού στην Α1 Κατηγορία και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί και στη Γ΄ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού: «O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Γιάννη Καπετανάκη και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα».

Γυμναστής ο Νίκος Αντωνόπουλος

Επίσης, ανακοινώθηκε πως γυμναστής του Πανηλειακού τη νέα σεζόν θα είναι ο έμπειρος  Νίκος Αντωνόπουλος. Ο 47χρονος γυμναστής από τον Πύργο έχει πολλές παραστάσεις στους πάγκους με Κυπαρισσία, Ατρόμητο Λάππα, Εράνη Φιλιατρών στη Δ΄ Εθνική και Ενιπέα, Ολυμπιακό Ζαχάρως, Άρη Αρχ. Ολυμπίας, Αλφειό, Πέλοπα, Μακρίσια.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού: «O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει πως νέος γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Ο καταξιωμένος Ηλείος τεχνικός είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και εντάσσεται στο τιμ του Νίκου Κουρμπανά προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία του και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του.

Ο Πανηλειακός τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος