FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Λαγό

Ημερομηνία: 20-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Όπως αναμενόταν τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Λαγός είναι ο νέος τεχνικός του Πανηλειακού. Ο φιλοδοξος Αχαιός προπονητής με επιτυχημένο πέρασμα από τη Δόξα Ν.Μανολαδας τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να οδηγήσει τον Πανηλειακό στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

“O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξης της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Λαγό.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας γεννήθηκε στην Πάτρα 26/4/1978 και ως ποδοσφαιριστής φόρεσε την φανέλα των Εθνικού Σαγεΐκων, Αχαϊκής, Ανταγόρα,Δόξας Ν. Μανολάδας και Π.Φ.Ο. Πανόπουλου.

Έκανε τα πρώτα του προπονητική βήματα ως βοηθός προπονητή στη Δόξα Ν. Μανολάδας στο πλευρό του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου και ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από το Λιμνοχώρι Αχαΐας, πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟ Κουρτεσίου.

Τα δυο τελευταία χρόνια κάθισε στον πάγκο της Δόξας Ν. Μανολάδας, με την οποία την σεζόν 2016-2017 τερμάτισε στην δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας της Α1 κατηγορίας ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε τον Γ. Λαγό στην μεγάλη οικογένεια του Πανηλειακού και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος