FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός/Γυναίκες: Καλή εμφάνιση στην Αργολίδα

Ημερομηνία: 23-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού ηττήθηκε την Κυριακή 2-0 στο Κιβέρι Αργολίδας από το Φείδωνα, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Τα κορίτσια των Γκότση-Μπακάλη, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα έχασαν πέναλτι για να ισοφαρίσουν.

Με ανύπαρκτο πέναλτι στο 20΄ έγινε το 1-0 για τον Φείδωνα (από την Καραγιάννη), σε χέρι της Διονυσοπούλου σε εναέρια μονομαχία με αντίπαλό της!

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οι ερυθρόλευκες έχασαν τρεις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με τις  Κουκουβού, Καπαρέλη και Βοΐλα!

Στις αρχές της επανάληψης είχαμε χαμένο τετ-α-τετ από την Κουκουβού ενώ στο 67΄ κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε η Εύα Καπαρέλη και απέκρουσε η τερματοφύλακας του Φείδωνα. Λίγο αργότερα η Καπαρέλη πλάσαρε από καλή θέση άουτ και στο 79΄ έγινε το 2-0 με δυνατό σουτ της Μαρίνη από πλάγια αριστερά.

Η Γιαννακοπούλου, που λίγο νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι,  στο 83΄ πλάσαρε πάνω στην τερματοφύλακα και στο 86΄ είχε  δοκάρι σε κεφαλιά, για να μειώσει το σκορ.

Πανηλειακός: Παναγοπούλου, Διονυσοπούλου, Μ. Μιχαλοπούλου (81΄ Γιαννακοπούλου), Β. Μιχαλοπούλου, Μπιρίτη, Ζαφειροπούλου (77΄ Στράντζαλη), Γ. Νικολοπούλου, Καπαρέλη, Κουκουβού, Βοΐλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος