FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακή σύσκεψη στην Αμαλιάδα: Συσκέψεις από τους αγρότες της Ηλείας για την ημερομηνία έναρξης των κινητοποιήσεων τους

Ημερομηνία: 23-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Λίγο πριν την τελική απόφαση τους για την κάθοδο σε κινητοποιήσεις βρίσκονται οι αγρότες της Ηλείας. Όλοι οι αγροτικοί σύλλογοι μέλη της ΟΑΣΗ συνεδρίαζαν ως αργά χθες το βράδυ στην Αμαλιάδα, σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο, προκειμένου να αποφασίσουν τη μορφή των αγροτικών κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα και το χρόνο έναρξής τους.

Στο τραπέζι έπεσαν διάφορες προτάσεις, το σίγουρο είναι ότι θα συμμετάσχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις καθώς αυτό είναι προαποφασισμένο από την σύσκεψη της Λάρισας και σήμερα θα ανακοινωθεί επισήμως το πρόγραμμα της κινητοποίησης των αγροτών της Ηλείας, για το που και πότε θα στηθούν τα μπλόκα..

Σημειώνουμε ότι τα μέλη της ΟΑΣΗ την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν στην Λάρισα στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων όπου πάρθηκε η απόφαση για κινητοποιήσεις στο διάστημα από 22 έως τις 28 Γενάρη, οπότε υπάρχει το γενικό πλαίσιο και αποφασίζονται πλέον οι κατά τόπους κινητοποιήσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος