FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross: Τρίτος ο Κοντολέτας στη Μεγαλόπολη

Ημερομηνία: 17-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Δημήτρης Κοντολέτας σε εντυπωσιακό στιγμιότυπο στη Μεγαλόπολη.

 

Διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Μεγαλόπολη  ο 6ος και προτελευταίος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross και ο Δημήτρης Κοντολέτας της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.  κατέλαβε την 3η θέση στα δύο σκέλη της ΜΧ1, πίσω από τον Παναγιώτη Κουζή, που βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο και τον Ανάργυρο Τσαρνά. Ο Κοντολέτας είναι τρίτος στη βαθμολογία, δέκα βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Τσαρνά και θα τα δώσει όλα στον τελευταίο αγώνα στις 16-17 Ιουνίου (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πού θα διεξαχθεί)  για να πάρει έστω τη 2η θέση.

Δυνατοί Δημολιάνης, Κονδυλόπουλος

Στην κατηγορία OPEN, ο Σταμάτης Δημολιάνης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.  κατετάγη 5ος και 4ος στα δύο σκέλη (4ος συνολικά), ενώ ο Αμαλιαδίτης Σάκης Κονδυλόπουλος  του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. ήταν ανταγωνιστικός όπως και στα Δουνέικα και κατέλαβε την 4η θέση στο α΄ σκέλος και την 7η στο β΄(5ος συνολικά). Ο Πυργιώτης Ανδρέας Μπαντούνας της Α.Ο.Λ.Μ.Ο., μετά τη μεγάλη εμφάνιση στα Δουνέικα, είχε  καλή παρουσία και στη Μεγαλόπολη. Πήρε την 7η  θέση (7ος και 8ος στα δύο σκέλη), ενώ ο Τάσος Σπήλιος επίσης της λέσχης Αρχ. Ολυμπίας, κατετάγη 10ος (9ος και 12ος). Τέλος, ο Νίκος Σωτηρόπουλος από την Αμαλιάδα τερμάτισε 5ος στο β΄ σκέλος.

2-3 στην Quad από τους Ντούζο, Κατσινέλη

Στην quad, Κώστας Ντούζος  και Αλέξανδρος Κατσινέλης του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. έκαναν  το 2-3, πίσω από τον Βασίλη Τριανταφύλλου. Στη βαθμολογία ο Ντούζος είναι πρώτος με 10 βαθμούς διαφορά από τον Τριανταφύλλου.

Στις κατηγορίες των «μικρών», στην ΜΧ85,  ο Νίκος Κανελλόπουλος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ήταν 4ος και ο Στάθης Δημητρόπουλος 7ος . Στην ΜΧ65 ο Χρήστος Ταμβάκος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. κατέλαβε την 4η θέση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος