FOLLOW US: facebook twitter

Παιδικό σινεμά παντού!: Το Φεστιβάλ Ολυμπίας γιορτάζει 20 χρόνια

Ημερομηνία: 23-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυσή του, πραγματοποιεί δωρεάν υπαίθριες προβολές ταινιών σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με δήμους, κινηματογραφικές λέσχες και άλλους φορείς πολιτισμού. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για κάθε ενδιαφερόμενο φορέα που επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό.

Οι ταινίες

Όλες οι ταινίες προσφέρονται δωρεάν από την Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου, η οποία περιλαμβάνει ταινίες όλων των ειδών (μυθοπλασίας, κινουμένου σχεδίου, ντοκιμαντέρ), οι περισσότερες βραβευμένες στο Φεστιβάλ Ολυμπίας ή σε άλλα διεθνή Φεστιβάλ. Οι ταινίες συνδυάζουν την υψηλή αισθητική ποιότητα και αρτιότητα με την διασκέδαση και την ψυχαγωγία και απευθύνονται σε όλη την οικογένεια. Προέρχονται από πολλές χώρες και διαφορετικές κινηματογραφικές «σχολές» και εξετάζουν μια ευρύτατη γκάμα σύγχρονων κοινωνικών θεμάτων μέσα από το βλέμμα των παιδιών και των νέων.

Πληροφορίες

Οι δήμοι και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να επικοινωνούν με το γραφείο του Φεστιβάλ Ολυμπίας στην Αθήνα:

  • e-mail: neanikoplano@gmail.com
  • Τηλ.: 2108664470


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος