FOLLOW US: facebook twitter

Παιδικό πρωτάθλημα: Πρωταθλητής ο Αστέρας

Ημερομηνία: 12-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωταθλητής Παίδων.

 

Νίκησε 2-1 τον Αίολο το Σάββατο, στο δημοτικό στάδιο Πύργου

Για δεύτερη συνεχή φορά ο Αστέρας αναδείχτηκε πρωταθλητής Παίδων, αφού νίκησε τον Αίολο με σκορ 2-1, το Σάββατο, στον τελικό του Σταδίου Πύργου. Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον και το παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι εκατέρωθεν. Οι βυσσινί ξεκίνησαν πιο καλά τον αγώνα, για μισή ώρα έπαιξαν στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους τους και είχαν τρεις καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Στο 10΄ το σουτ του Αθανασούλη, έφυγε λίγο άουτ, στο 25΄ ωραία σέντρα του Δ. Γιαννόπουλου δεν αξιοποίησε ο αδερφός του, Ντίνος, που σούταρε λίγο άουτ.  Στο 30΄ από καλή θέση, πάλι ο Ντίνος Γιαννόπουλος ήταν άστοχος. Στο 31΄ ο Αίολος, διέσπασε τον κλοιό, κέρδισε κόρνερ και στην εκτέλεση του Μιχαλόπουλου, οι Πυργιώτες είχαν τρία αλλεπάλληλα σουτ, που αποκρούστηκαν από τους αμυντικούς. Αμέσως μετά, στο 32΄, σε αντεπίθεση του Αστέρα, βαθιά σέντρα του Πυλαρινού από την άμυνα, βρήκε απροετοίμαστη την άμυνα του Αίολου και ο Ζωγάκης τετ-α-τετ με τον Ανδρουτσόπουλο, έκανε το 0-1. Στο 35΄ νέο σουτ του Ντίνου Γιαννόπουλου, απέκρουσε θετικά ο Ανδρουτσόπουλος και στο 38΄ σουτ του Κακόγιαννου απέκρουσε με τη σειρά του ο Βλάχος.

 

0-2 στο 75΄

Στην επανάληψη, φάνηκε να ισορροπεί ο Αίολος και στο 43΄ (κάθε ημίχρονο είναι 40 λεπτών) ωραίο σουτ του Σκαρτσιάρη «έγλειψε» τη ρίζα της κάθετης δοκού. Αμέσως μετά από χτύπημα κόρνερ, ο Γιαννόπουλος του Αίολου, σούταρε άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Όμως ο Αστέρας και πάλι βγήκε μπροστά και στο 58΄ σουτ του Ντίνου Γιαννόπουλου, απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ ο Ανδρουτσόπουλος και στην εκτέλεση ο Μαρκόπουλος έπιασε σουτ άουτ. Στο 75΄ γράφτηκε το 0-2 όταν ο τεχνίτης Μαρκόπουλος πάσαρε ψηλοκρεμαστά στο Ντίνο Γιαννόπουλο που κατέβασε τη μπάλα και με δυνατό γωνιακό σουτ έγραψε το 0-2.

Οι χαρές όμως και τα πανηγύρια κράτησαν λίγο, διότι στο 77΄ ο Πυλαρινός απέκρουσε αψυχολόγητα τη μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής σφύριξε το φανερό πέναλτι και ο Κακόγιαννος ευστόχησε για το  1-2.

Από κει και πέρα το παιχνίδι έγινε ροντέο αλλά και πάλι ο Αστέρας είχε στο 79΄ ένα σουτ του Αθανασούλη από γύρισμα του Ντίνου Γιαννόπουλου άουτ, ενώ ο Ζωγάκης στις καθυστερήσεις, είχε την ευκαιρία αλλά ήταν άστοχος.

Κοντολογίς, δίκαιη η επικράτηση του Αστέρα απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Κορυφαίος των βυσσινί ο Μαρκόπουλος και πολύ καλοί οι αδελφοί Γιαννόπουλοι, ο Βασιλακόπουλος, ο Αθανασούλης και ο Ζωγάκης. Από τον Αίολο, υπέρτεροι οι  Ανδρουτσόπουλος, Σκαρτσιάρης και Κακόγιαννος.  Καλή η διαιτησία του Βασίλη Τσάκαλη.

Η ενδεκάδα του Αιόλου, στο σαββατιάτικο τελικό.

 

Αίολος (Κ. Σκαρτσιάρης):  Ανδρουτσόπουλος, Γιαννόπουλος, Γιαννικόπουλος, Ηλιόπουλος, Χριστόπουλος, Σκαρτσιάρης, Κρόμπα, Κρουστάλης, Κακόγιαννος, Μιχαλόπουλος, Μονοκρούσος (51΄ Μπακόπουλος).

Αστέρας (Λ. Τζαβάρας):  Βλάχος, Βασιλακόπουλος, Δ. Γιαννόπουλος, Σκάμπι (76΄ Τζόκολα), Πυλαρινός, Μαρκόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Ντ. Γιαννόπουλος, Κυριακόπουλος (64΄ Αθανασακόπουλος), Αθανασούλης, Ζωγάκης.

*Στο γήπεδο βρέθηκαν ο πρόεδρος του Αστέρα, Κώστας Νικολόπουλος, μαζί με το Δημήτρη Αρβανίτη και το μάνατζερ Βαγγέλη Αγγελή.

*Η χορηγός του πρωταθλήματος παίδων ΦΑΡΜΑ, στο τέλος μοίρασε γάλα στους πρωταγωνιστές του αγώνα.

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος