FOLLOW US: facebook twitter

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης: Επίσκεψη σε μοναχικούς ανθρώπους και ΕΕΕΕΚ Πύργου

Ημερομηνία: 14-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Λίγες ημέρες πριν την μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων η ανθρωπότητα τιμά σήμερα, 14 Δεκεμβρίου, την Ημέρα της Αγάπης. Μία έννοια και μία λέξη που δοκιμάζεται στις μέρες μας, λόγω των πολλών φαινομένων βίας αλλά και που, την ίδια στιγμή, εδραιώνεται βαθιά στις κοινωνίες που αναπτύσσουν δράσεις αλληλεγγύης και αντιμετώπισης της κοινωνικής κρίσης.

Η αληθινή αγάπη μέσα στην ψυχή ενός ανθρώπου είναι σαν ένα δέντρο που σιγά – σιγά μεγαλώνει και σκεπάζει όλο και περισσότερους ανθρώπους κάτω από τη δροσερή σκιά του . Σήμερα είναι μια αφορμή για όλους μας να αναλογιστούμε τα οφέλη και να καλέσουμε όλους, τον καθένα ξεχωριστά να πάρει μέρος με το δικό του τρόπο.

Εμείς ως Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πύργου προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε αγάπη σε όλους όσους την έχουν ανάγκη.

Δεν περιμένουμε την ημέρα αυτή για να προσφέρουμε αλλά καθημερινά συνεισφέρουμε στους συνανθρώπους μας.

Για να ξεχωρίσουμε την ημέρα αυτή στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη δίνοντας το μήνυμα ,  θα επισκεφτούμε τους μοναχικούς ανθρώπους προσφέροντάς τους την συντροφιά μας και την αγάπη μας  και ξεχωριστά τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου προσφέροντας μια μεγάλη αγκαλιά και  πολλά χαμόγελα αγάπης.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Αγγελακοπούλου Ανδριάνα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος