FOLLOW US: facebook twitter

Πίτα με επιχειρησιακή ετοιμότητα

Ημερομηνία: 01-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

pyrosvestikh-pita2

Από την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας στον Πύργο

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψε και η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας. Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Πύργου και παρουσία του νέου Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας, του απερχόμενου και του νέου διοικητή νομού Ηλείας, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσία του προσωπικού. Ο πρόεδρος της Ένωσης Σωτήρης Παπαηλίου στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους του, είτε μόνιμούς είτε πενταετούς θητείας, για την προσφορά τους. Μίλησε και για το νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας, έναν παλιό γνώριμο της Ηλείας, τον Κώστα Κυριακόπουλο που είχε υπηρετήσει πριν ένα χρόνο ως διοικητής νομού. Αναφέρθηκε στον απερχόμενο διοικητή Νίκο Σπαή αλλά και στο νέο Γιάννη Πετρούτσο.

pyrosvestikh-pita6

pyrosvestikh-pita3

Ο κ. Κυριακόπουλος μιλώντας στους παριστάμενους αναφέρθηκε στην θητεία του στον Πύργο, ευχαρίστησε για την πρόσκληση που δέχθηκε να παραβρεθεί στην εκδήλωση και ζήτησε από το προσωπικό να βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα και κυρίως για τις υπαίθριες – θερινές πυρκαγιές να κινούνται γρήγορα και να προλαβαίνουν ώστε να μην είναι αναγκαία η επέμβαση των εναέριων μέσων.

pyrosvestikh-pita5

pyrosvestikh-pita4

Παρόντες ακόμα στην εκδήλωση ήταν οι διοικητές των Π.Υ. Αμαλιάδας και Λεχαινών και πυροσβέστες από όλες τις υπηρεσίες του νομού. Τυχεροί στην κοπή της πίτας στάθηκαν ο Βασίλης Δακουράς και ο Παναγιώτης Καραγιαννόπουλος που κέρδισαν από ένα τάμπλετ.

pyrosvestikh-pita1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος