FOLLOW US: facebook twitter

Πήγασος-Α.Ε.Λεχαινών 48-62: Έξι στα έξι και μόνη πρώτη

Ημερομηνία: 17-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Α.Ε.Λεχαινών, όπως σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής, νίκησε με διψήφια διαφορά τον Πήγασο στην Πάτρα με 62-48 και μετά την ήττα της Νίκης Προαστείου από τον Φαέθωνα, είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο, έξι στα έξι. Η ομάδα του Γρηγόρη Κακολύρη, παρότι παρατάχθηκε με απουσίες (ο Μάρκου ήταν τραυματίας και ο Μπαγουλής κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία) και παράλληλα ο Βαρδίκος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δεν αγωνίστηκε στο β΄ ημίχρονο, έφτασε εύκολα στην επικράτηση.

Οι «γαλάζιοι» πήραν διψήφια διαφορά από το α΄ κιόλας δεκάλεπτο με πόντους από τους Βαρδίκο, Παλλαδινό και Γκούτη και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 14 πόντους (23-37), με τους Στεφανίδη, Αναστασόπουλο και Αντωνόπουλο να ευστοχούν από τα 6.75μ.. Στη γ΄ περίοδο ο Πήγασος μείωσε στους 10 αλλά στα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου η Α.Ε.Λ. εκτόξευσε τη διαφορά λίγο πάνω από τους 20 πόντους, με δύο τρίποντα του Στεφανίδη κι ένα του Γκούτη και «καθάρισε» το παιχνίδι.

Το τεχνικό τιμ και οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη στο Γιώργο Μελιτσόπουλο που παρά το  πρόβλημα υγείας του πατέρα του, έδωσε το «παρών» στο παιχνίδι και έπαιξε σε όλο το β΄ ημίχρονο. Επόμενος αντίπαλος για την Α.Ε.Λ. ο Παναχαϊκός στο «Αέθλειον», την προσεχή Τετάρτη στις 6.30μ.μ..

 

Τα δεκάλεπτα: 9-19, 23-37, 36-46, 48-62.

Πήγασος: Θανέλλας 4, Βαγενάς, Σοφικίτης 12(2), Κουτρουμάνης 7, Παναγής, Τογιόπουλος 1, Κόττας 9 (1), Βατσινάς 3(1), Καρκούλης 10, Γαζής 2.

Α.Ε.Λ.: Βαρδίκος 12, Στριγάς 2, Αναστασόπουλος 6 (2), Αντωνόπουλος 8 (2), Γκούτης 7 (1), Λυκούδης 6, Στεφανίδης 12(4), Παλλαδινός 9 (1), Μελιτσόπουλος.

 

 

Γρ. Κακολύρης: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα»

Ο προπονητής της Α.Ε.Λ., Γρηγόρης Κακολύρης, εμφανίστηκε προσγειωμένος χθες σε δηλώσεις του στην «Πρωινή»: «Μπορεί να έχουμε ξεκινήσει με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς και δεν έχουμε πετύχει ακόμα το στόχο μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα προκύψει σε κάθε ομάδα, είτε θετικό είναι αυτό είτε -πολύ περισσότερο- αρνητικό. Πρέπει να συνεχίσουμε προσγειωμένοι και με απόλυτη συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αν θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό προορισμό μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος