FOLLOW US: facebook twitter

Πέρασε… αέρας κι από τα Σαβάλια

Ημερομηνία: 01-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

Ολυμπιακός Σαβαλίων- Πανηλειακός 0-4

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα, όπως εξάλλου αναμενόταν, ο Πανηλειακός ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Ολυμπιακού Σαβαλίων, επικρατώντας εκτός έδρας με 4-0 και πετυχαίνοντας την έβδομη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες.

«Καθάρισε» ο Βλαχόπουλος στο α’ μέρος

Πιο αναλυτικά,  μετά από ένα αναγνωριστικό δεκάλεπτο ο Πανηλειακός ανέλαβε την εδαφική και τεχνική υπεροχή, που μετουσιώθηκε σε δυο γκολ κι ένα δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι σε τρία στημένα (φάουλ) δε μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10’, όταν από σέντρα ακριβείας του Νιφορόπουλου από τα δεξιά ο Βλαχόπουλος με μονοκόμματο σουτ έκανε το 0-1, ενώ στο 24’ σε φάουλ του Νιφορόπουλου περιπου από το σημείο του κόρνερ ο Σωτηρόπουλος έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ και στο 37’ μετά από σέντρα του Νιφορόπουλου, και πάλι από τα δεξιά, ο Βλαχόπουλος μ’ ένα εκπληκτικό μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Κόλλια (0-2). Το α’ ημίχρονο έκλεισε με σουτ του Σκοζάι μέσα από την περιοχή και τη μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι.

Κυρίαρχος και στην επανάληψη

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Σαβαλίων μπήκε δυνατά, πίεσε με αποκορύφωμα το κάθετο δοκάρι με σουτ από πλάγια θέση του Καράμπελα στο 55’. Έκτοτε ο Πανηλειακός κυριάρχησε πλήρως και στο 57’ πλασέ του Χατζηστάμου απέκρουσε με τα πόδια ο Κόλλιας και στο αμέσως επόμενο λεπτό σουτ του Γκουβέρου έδιωξε πάλι σε κόρνερ ο πορτιέρο των Σαβαλίων.

Στο 72’ έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Πυργιωτών ο Σκοζάι έδωσε ασίστ στον Μπεγλεκτσή, που με κοντινό πλασέ νίκησε τον Κόλλια (0-3), ενώ στο 74’ σε φοβερό σουτ του Νιφορόπουλου από πλάγια θέση η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι κι εξοστρακίστηκε άουτ, για να φτάσουμε στο 75’, οπότε ο νεοεισελθών έφυγε λίγο κάτω από κέντρο προχώρησε και με δυνατό σουτ στην αντίθετη γωνία έγραψε το 0-4.

Εν κατακλείδι, οι παίκτες του Πανηλειακού είχαν πολύ καλή απόδοση, πολλές τελικές και θα μπορούσαν κι άλλα γκολ. Εκείνο που είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι παίκτες έχουν άριστη φυσική κατάσταση, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και σύντομα, όπως δείχνουν, θα κάνουν κι ακόμα περισσότερα γκολ, αφού βελτιωθούν κι άλλο στην τελική προσπάθεια.

Ξεχώρισαν για τον Πανηλειακό οι Γκουβέρος,Μπουρνέλης, Νιφορόπουλος, Στούπης, Βλαχόπουλος (κορυφαίος), χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Για τους γηπεδούχους, που είναι μια συμπαθητική ομάδα η οποία δείχνει ότι θα παλέψει για την παραμονή, με προσωρινό προπονητή τον Γιώργο Γκατζούνα καλύτεροι οι Κόλλιας, Σαββανίδης, Χοτζάι, Καράμπελας.

* Πολύ καλή η διαιτησία του Σφυρή.

Οι συνθέσεις

ΣΑΒΑΛΙΑ: Κόλλιας, Κολτσίδας (46’ λτ Σάκκος), Σαββανίδης, Μαρκόπουλος, Κλάδης, Μπουγονικολός Δ., Χριστόπουλος (80’ Μόττας), Χοτζάι, Γκουρακούκι (53’ Παπαδόπουλος), Καράμπελας, Χρόνης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Χατζηαράπης (35’ Χατζηστάμου), Γκουβέρος, Μπουρνέλης, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι (74’ Παναγόπουλος), Στούπης, Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος (70’ Πλαστουργός), Σωτηρόπουλος.

Η Βαθμολογία (σε 7 αγώνες)

Πανηλειακός 21

Ξενοφών Κρεστένων 21

Ηλειακός Λεχαινών 14

Δόξα Ν. Μανωλάδας 13

Νίκη Τραγανού 13

Ατρόμητος Καβασίλων 11

ΑΠΟ Κουρτεσίου 11

Ηλειακός Βαρθολομιού 10

Προοδευτική 10

Ολυμπιακός Σαβαλίων 9

Ενιπέας Λατζοΐου 9

Κένταυρος Μαγούλας 9

Θύελλα Πύργου 7

Εθνικός Αμπελοκάμπου 6

Αλφειός Επιταλίου 6

ΑΟ Χάβαρι 5

Κεραυνός Χειμαδιού 3

Αίας Γαστούνης 0

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων ευχαριστεί

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Σαβαλίων ευχαριστεί για την προσφορά της στην ομάδα την κ. Γιώτα Στασινού, κόρη του αειμνήστου προέδρου του συλλόγου, Νίκου Στασινού (Καραβα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος