FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου-Αίας Γαστούνης 0-2: Πρωταθλητής ο Αίας

Ημερομηνία: 19-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι παίκτες του Αίαντα πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ χθες στο Ενωσιακό, που πέτυχε ο Παναγιωτόπουλος.

 

Ο Αίας Γαστούνης νίκησε χθες 2-0 τον Πέλοπα στο Ενωσιακό της Σπιάντζας  για την τελευταία αγωνιστική της Α2 και στέφθηκε πρωταθλητής. Απομένει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του και στα πλέι-οφ και να πάρει την άνοδο στην Α1. Μάλιστα θα ξεκινήσει με μπόνους 9 βαθμών και είναι το απόλυτο φαβορί για μια θέση που οδηγεί στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα είχε την ουσία χθες και σκόραρε δύο φορές, ενώ ο Πέλοπας είχε φάσεις για γκολ και μάλιστα χαμένο πέναλτι στο 0-0. Ήταν το 29ο λεπτό όταν ο Πότκα ανατράπηκε από τον Κλάδη και ο διαιτητής Γεωργόπουλος έδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κανελλόπουλος, αλλά ο Γελαδάς έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά ο Αίας άνοιξε το σκορ. Ο Γκίνης πάσαρε από δεξιά στον Παναγιωτόπουλο και αυτός από το ύψος του πέναλτι δεν λάθεψε (0-1). Και τέσσερα λεπτά μετά, ο Γκίνης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Παναγιωτόπουλος έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Δημητρίου, που με κοντινή κεφαλιά κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του (0-2). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 18΄ ο Γαλάνης σημάδεψε από 30 μέτρα το αριστερό δοκάρι του Π.Κ. Πλατή.

Πίεσε ο Πέλοπας αλλά…

Στην επανάληψη, ο Πέλοπας πίεσε για ένα γκολ που θα τον ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Στο 47΄ ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ  του Γεωργόπουλου σε κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημητρόπουλου και στο 54΄ ωραίο απευθείας φάουλ του Δημητρόπουλου απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Γελαδάς. Στο 79΄, σε αντεπίθεση, ο Παναγιωτόπουλος βγήκε τετ-α-τετ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και στα τελευταία λεπτά δύο σουτ του Π.Α.Πλατή και του Μπουλούτα σταμάτησαν στον εξαιρετικό χθες Τάσο Γελαδά.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Παναγιωτόπουλος, Γκίνης, Δημητρίου, Κωστόπουλος και κορυφαίος ο γκολκίπερ Γελαδάς, ενώ από τους ηττημένους οι Χριστακόπουλος, Παναγόπουλος, Βασιλόπουλος.

Πέλοπας: Π.Κ.Πλατής, Χριστακόπουλος, Καλαθάς, Γεωργόπουλος, Βουρλούμης, Παναγόπουλος, Βασιλόπουλος (88΄ Π.Α. Πλατής), Πότκα (46΄ λ.τρ. Μπουλούτας), Κανελλόπουλος (77΄ Νικολόπουλος), Δημητρόπουλος, Αστερόπουλος.

Αίας: Γελαδάς, Μενίκου, Κοκολάκης, Κλάδης, Δημητρίου, Γκίνης, Λόξας (90΄ Λούρμπας), Κωστόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Νικολόπουλος (58΄ Αβραμόπουλος), Γαλάνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος