FOLLOW US: facebook twitter

Πάρτι-έκπληξη με άρωμα καφέ για τα 15χρόνια του “Coffee Island” στον Πύργο!

Ημερομηνία: 11-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

coffee-island-15years1

Τα 15 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε χθες το κατάστημα Coffee Island, το κατάστημα που έχει αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια στον Πύργο, όχι μόνο για την μεγάλη ποικιλία και την υψηλή ποιότητα του καφέ του, αλλά διότι προσφέρει ένα ταξίδι στη χώρα του απολαυστικού καφέ.

Το Coffee Island μύησε τον κόσμο της περιοχής, σε μοναδικές γεύσεις καφέ και ροφημάτων ενώ έκανε απολαυστική συνήθεια τον «καφέ στο χέρι». Αξίζει να τονιστεί, ότι είναι το παλαιότερο κατάστημα Coffee Island που άνοιξε μετά την Πάτρα, σε επαρχιακή πόλη (2002) και αυτή τη στιγμή η γνωστή αλυσίδα καφέ μετρά περισσότερα από 340 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

coffee-island-15years

Το πάρτι γενεθλίων, ήταν και η έκπληξη που επεφύλασσε η εταιρεία στους ιδιοκτήτες του Πύργου, τον Νίκο Ζορμπά και τη Γωγώ Κομπορόζου αλλά και το προσωπικό του καταστήματος που προσφέρει καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό, για τον απολαυστικό καφέ των πελατών τους.

coffee-island-15years2

Φανερά συγκινημένος ο Νίκος Ζορμπάς και η σύζυγος του Γωγώ, εξέφρασαν την χαρά τους για την έκπληξη που τους επεφύλασσε η εταιρεία, έσβησαν τα κεράκια στην υπέροχη τούρτα και ευχήθηκαν να συνεχίσουν έτσι και να γιορτάζουν για πολλά χρόνια ακόμα! Χρόνια πολλά Coffee Island!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος