FOLLOW US: facebook twitter

Πάνδημα η κηδεία του Ηλία Κακαβά

Ημερομηνία: 05-10-2017 | Συντάκτης:

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Α’ Κοιμητήριο Πύργου για να πει το τελευταίο αντίο στον 48χρονο Αρχιφύλακα Ηλία Κακαβά, που έφυγε μετά από μια μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες να κρατηθεί στη ζωή. Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στη θλίψη όσους τον γνώριζαν και κυρίως τους συναδέλφους του που ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν.

Παρόντες ήταν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας Αδαμάντιος Μητρόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος και ο αναπληρωτής του Σωτήρης Παπασωτηρίου, καθώς και δεκάδες συνάδελφοι και φίλοι. Από την οικία του στην οδο Αβέρωφ έως και το κοιμητήριο, τη σορό του 48χρονου Αρχιφύλακα συνόδεψε άγημα της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο και κατά την ώρα της ταφής απέδωσε τιμές με τρείς πυροβολισμούς στον αέρα.

Από τον Ι.Ν. Αγίων Πάντων έως  το μνήμα, το φέρετρο μετέφεραν συνάδελφοι του Ηλία Κακαβά, που τα τελευταία χρόνια που υπηρέτησε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, μοιράστηκαν τις ίδιες αγωνίες και προβληματισμούς και βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην εγκληματικότητα και στην υπεράσπιση της ασφάλειας των πολιτών. Τον επικήδειό ανέγνωσε η διοικητής της του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου Αστυνόμος Α’  Ιωάννα Δημοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος