FOLLOW US: facebook twitter

Ο Φοίνικας στην κοπή πίτας της Ομοσπονδίας

Ημερομηνία: 19-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

foinikas-pita

Γουσού – Κουνγκ Φου

Στην κοπή της πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού – Κουνγκ Φου, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, παρευρέθηκε ο Δάσκαλος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου, Καπατσούλιας Παναγιώτης. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η τελετή για την κοπή πίτας συνιστά σημείο αναφοράς για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. με παρούσα σύσσωμη την αθλητική οικογένεια, παλιούς και νέους φίλους αλλά και εκπροσώπους των σωματείων-μελών.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου της Ομοσπονδίας, κ. Λάμπρου Σταμούλη, που ευχήθηκε σε όλους «καλή χρονιά» και συνεχάρη όλα τα μέλη των επιτροπών που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις με επιτυχία το προηγούμενο έτος. Αφού ολοκληρώθηκε η βράβευση αθλητών, αθλητριών και παραγόντων, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2017 για το Δ.Σ., με τυχερό τον κ. Παπαχρήστου Χρήστο.
Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους με το φετινό φλουρί να βρίσκεται στο κομμάτι του Γενικού Διευθυντή του ΕΠΟΚΕΣ, Δασκάλου Σταυρίδη Ιορδάνη.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος