FOLLOW US: facebook twitter

«Ο φίλος μου ο σπουργίτης»: Παρουσίαση του βιβλίου της Βασιλικής Μουργελά στο βιβλιοπωλείο LEXIS

Ημερομηνία: 25-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

mourgela

Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και το βιβλιοπωλείο LEXIS έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Βασιλικής Μουργελά “O ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:00 στο βιβλιοπωλείο Lexis (Μιαούλη 3, Πύργος Ηλείας, 26210 36349). Πρόκειται για ένα βιβλίο για την αλληλεγγύη και την φιλία.

Ο Θοδωρής κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί βάζει σε ένα αερόστατο όλες τις άσχημες στιγμές της μέρας που πέρασε και τις διώχνει μακριά. Κάποιο βράδυ όμως, το αερόστατο δεν απογειώνεται και η αιτία είναι ο Ατακτούλης, ένα σπουργίτι που μιλάει. Τα μηνύματα που περνά στα παιδιά το βιβλίο, είναι πολλά. Τι έμαθε ο Θοδωρής από τον Ατακτούλη; Ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή μας. Ωστόσο οι δυο τους θα κάνουν ένα φανταστικό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες γίνεται η αφορμή για να αναπτυχθεί μεταξύ τους μια ξεχωριστή φιλία!

o-filos-mou-o-spourgitisΚατά την διάρκεια της εκδήλωσης και παρουσίασης του βιβλίου, θα ακολουθήσουν διαδραστικά παιχνίδια και αφήγηση παραμυθιού με κούκλες από τη συγγραφέα. Οι κούκλες αποτελούν εικαστική δημιουργία του Κ. Κωνσταντακόπουλου. Η Βασιλική Μουργελά καλεί τα παιδιά να έρθουν στο LEXIS, να παίξουν όλοι μαζί με σκέψη, γνώση και συναίσθημα.. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η συγγραφέας μιλώντας για την παρουσίαση του βιβλίου της στον Πύργο τονίζει: “Πριν από μερικά χρόνια μοιραζόμασταν την ίδια μπάλα και τις ίδιες πλακόστρωτες αυλές , σήμερα μου ανοίγετε μια μεγάλη αγκαλιά γεμάτη ζεστασιά και φιλία και με περιμένετε στην πόλη σας τον Πύργο να ξαναγίνουμε παιδιά!!! Νιώθω συγκίνηση και σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου…”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος