FOLLOW US: facebook twitter

Ο… Τραμπ στο Καρναβάλι Αμαλιάδας!

Ημερομηνία: 07-02-2017 | Συντάκτης:

karnavali-amaliadas-4

Το κεντρικό άρμα της μεγάλης παρέλασης ετοιμάζεται από τον Kristo Hasa με την βοήθεια της παιδικής ομάδας ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου

Σε αποκριάτικη ατμόσφαιρα κινείται η Αμαλιάδα αυτές τις μέρες, αφού το Τριώδιο άνοιξε πανηγυρικά στο δήμο Ήλιδας με τις πρώτες εκδηλώσεις την Κυριακή, και έπεται την ερχόμενη Κυριακή 12 Φλεβάρη το αποκριάτικο πάρτι στο κλειστό γήπεδο, μια συνδιοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας με τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ήλιδας. Ωστόσο, οι προετοιμασίες για την μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στην Αμαλιάδα με εκκίνηση από τον Ανεμόμυλο είναι πυρετώδεις, αφού τα γκρουπ ετοιμάζονται, όπως και τα άρματα με πολλές και ευφάνταστες κατασκευές.

karnavali-amaliadas-5

Φέτος, οι Απόκριες στην Αμαλιάδα και όλη η γιορτή της πόλης,  είναι αφιερωμένες στα παιδιά που συμμετέχουν ενεργά στην όλη προετοιμασία για να το χαρούν διπλά. Έτσι, τον δικό της δημιουργικό ρόλο στην διοργάνωση του καρναβαλιού, έχει η παιδική ομάδα ζωγραφικής της Παπαχρειστοπούλειου Βιβλιοθήκης, που ανέλαβε δράση, με τη φαντασία της, τα χρώματα και τα πινέλα της και ως καλοί βοηθοί του δασκάλου τους Kristo Hasa, έχουν αναλάβει να ζωγραφίσουν μικρότερα συνοδευτικά στοιχεία των αρμάτων.

karnavali-amaliadas

 Η μεγάλη έκπληξη του Καρναβαλιού της Αμαλιάδας, είναι το κεντρικό καρναβαλικό άρμα του… Ντόναλντ Τραμπ, που έχει φιλοτεχνήσει ο ζωγράφος και γλύπτης δάσκαλός τους  Kristo Hasa, ξεδιπλώνοντας για μια ακόμα φορά το πολύπλευρο ταλέντο του!

karnavali-amaliadas-1

Όπως φαίνεται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, η τέχνη έχει κάνει το θαύμα της, η ομοιότητα είναι εκπληκτική- ακόμα και ο ίδιος θα το ζήλευε- αν και το άρμα δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο και έτσι ο Αμερικανός Πρόεδρος θα… παρελάσει στην Αμαλιάδα, στην πρώτη του «επίσκεψη» στη χώρα!  Αναμένουμε λοιπόν την… κάθοδο του Ντόναλντ Τραμπ στο δήμο Ήλιδας που σίγουρα θα συζητηθεί!

karnavali-amaliadas-tramp-3

karnavali-amaliadas-2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος