FOLLOW US: facebook twitter

Ο πολυνίκης του Κυπέλλου, Σπύρος Αντωνόπουλος

Ημερομηνία: 22-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos-antonopoulos

Έξι στα έξι έχει ο τεχνικός του Πανηλειακού σε τελικούς-«Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο», δηλώνει στην «Πρωινή»

Ο τεχνικός του Πανηλειακού, Σπύρος Αντωνόπουλος, πάει στον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο κόντρα στον Ξενοφώντα, με ένα σπουδαίο στατιστικό στοιχείο και συνάμα με τους καλύτερους οιωνούς. Ο 44χρονος προπονητής έχει πάει 6 φορές σε τελικό Κυπέλλου ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής και έχει σηκώσει την κούπα ισάριθμες φορές! Ως ποδοσφαιριστής πήρε το Κύπελλο δύο φορές με τον Αίαντα Γαστούνης και άλλες δύο με τον Ηλειακό Λεχαινών και ως προπονητής, το 2014 με τη Νίκη Τραγανού (3-1 τον Ηρακλή Παλαιοβαρβάσαινας) και πέρυσι με τη Δόξα Ν.Μανολάδας (4-2 τον Αλφειό Επιταλίου). Ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον εξαιρετικό Ηλείο τεχνικό, που το Σάββατο θα επιδιώξει το 7 στα 7.

Σπ. Αντωνόπουλος

«Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο»

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος δήλωσε στην « Πρωινή» για τον τελικό: «Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι μια μακρόχρονη διαδικασία και η παρουσία μιας ομάδας σε έναν τελικό είναι δείγμα ικανότητας και αποτελεσματικότητας . Μεταξύ ομάδων με τέτοια χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Έχουμε υποχρέωση να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι και με περίσσιο πάθος για να πετύχουμε το στόχο μας. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι που να προσφέρει σε όσους το παρακολουθήσουν. Είναι σημαντικό για το ποδόσφαιρό μας να έχουμε έναν ποιοτικό τελικό τόσο αγωνιστικά όσο και σε συμπεριφορές που να τιμούν τις ομάδες που εκπροσωπούμε αλλά και τον καθένα μας». Σε ερώτησή μας, τι είναι αυτό που μετράει περισσότερο σε έναν τελικό, η ποιότητα ή η δύναμη και το πάθος για τη νίκη, ο Σπύρος Αντωνόπουλος ήταν κατηγορηματικός: «Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο. Αυτός που το θέλει πιο πολύ, κάνει λιγότερα λάθη και περισσότερα σωστά. Οι τελικοί κρίνονται στο πάθος και τη δύναμη, είναι για παίκτες-νικητές».

Τρία προβλήματα

Ο Πανηλειακός οδεύει προς τον τελικό του Σαββάτου (ώρα έναρξης 5μ.μ. στο Ενωσιακό της Σπιάντζας), έχοντας να αντιμετωπίσει τρία προβλήματα. Μπουρνέλης, Σωτηρόπουλος και Παναγιωτόπουλος είναι τραυματίες και η συμμετοχή τους είναι προς το παρόν αμφίβολη. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ο δεύτερος στον οπίσθιο μηριαίο και ο τρίτος στο ισχίο.

Συλλυπητήρια

Ο Α.Ο. Πανηλειακός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Γιώργο Αστερή και τους οικείους του, για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα, Βασίλη Αστερή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος