FOLLOW US: facebook twitter

«Ο κόσμος μέσω της τέχνης γίνεται καλύτερος»

Ημερομηνία: 29-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

to-oneiro-tou-skiaxtrou2

Πανηγυρικό κλείσιμο της διοργάνωσης «Θεατρικός Νοέμβρης» Παραμυθιάς με «το όνειρο του σκιάχτρου» από την ΘΟΒ Αμαλιάδας

Το χρυσό κλειδί της πόλης της Αμαλιάδας έστειλε ο δήμαρχος Ήλιδας στην δήμαρχο Σουλίου

Με τον καλύτερο τρόπο και την υπέροχη παράσταση «Το όνειρο του σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά σε σκηνοθεσία Χάρη Κότσιφα από την Θεατρική Ομάδα Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας που εκπροσώπησε τον δήμο Ήλιδας και τον νομό Ηλείας, έπεσε πανηγυρικά η αυλαία της διοργάνωσης του «Θεατρικού Νοέμβρη» Παραμυθιάς, καθώς η ΘΕΑΤΡΟ γιορτάζοντας τα 20 χρόνια της διοργάνωσε εκδηλώσεις, σεμινάρια και παραστάσεις από διάφορες θεατρικές ομάδες. Η ΘΟΒ Αμαλιάδας εκπροσώπησε επάξια την Ηλεία, αποδεικνύοντας ότι κι εδώ υπάρχει καλό ερασιτεχνικό θέατρο από θεατρικές ομάδες που δουλεύουν με κέφι και μεράκι, για αυτό και καταχειροκροτήθηκε για την υπέροχη παρουσία της από μικρούς και μεγάλους. Μάλιστα η ανταπόκριση των παιδιών στην Παραμυθιά ήταν εντυπωσιακή όπως και η συμμετοχή τους στην παράσταση.

to-oneiro-tou-skiaxtrou

Ο Δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, έστειλε στην Δήμαρχο Σουλίου την πλακέτα που αντιπροσωπεύει το χρυσό κλειδί της πόλης την οποία παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Καλόγηρος Βασίλης, με την ευχή να συνεχίζουν οι πολιτιστικές ανταλλαγές! Η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη χαιρέτισε τον θεατρικό Νοέμβρη σαν εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσπρωτίας.

to-oneiro-tou-skiaxtrou1

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας Βιβλιοθήκης που ταξίδεψαν για ένα διήμερο στην Παραμυθιά, τονίζουν ότι «ήταν μια ακόμα μεγάλη τιμή για την θεατρική μας ομάδα το να συμμετάσχουμε στο 4ο ΠΣΚ για τον ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΝΟΕΜΒΡΗ που συνδιοργανώνεται από τον Θεατρικό Σύλλογο ΘΕΑΤΟ, το ΝΠΔΔ “Αρωγή” Δ. Σουλίου και την Περιφερεική Ενότητα Θεσπρωτίας με αφορμή την συμπλήρωση των 20 χρόνων συνεχούς πολιτιστικής πορείας της ΘΕΑΤΟ στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Ο κόσμος που αποχαιρέτισε την εκδήλωση στο κατάμεστο θέατρο μας έλεγε :”και του χρόνου!!!” ΘΕΑΤΟ θέλοντος και τοπικών αρχόντων επιτρέποντος, ίδωμεν για του χρόνου!»

Τα σχόλια που ανέβασαν στο fb τα μέλη της Θ.Ο.Β Αμαλιάδας ήταν διθυραμβικά, τόνισαν ότι πέρασαν δύο υπέροχες μέρες στην πανέμορφη παραμυθιά «γεμάτες αγάπη, φιλοξενία και ζεστές αγκαλιές και μια υπέροχη παράσταση που απολαύσαμε όλοι μας. Αφήνοντας την παραμυθένια Παραμυθιά, μαθαμε οτι κόσμος μέσω της τέχνης – μπορεί να γίνει καλύτερος!!! Αποχαιρετάμε λοιπόν τον γεμάτο δράση ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΝΟΕΜΒΡΗ με την καρδιά γεμάτη και τα μάτια χορτάτα!»

to-oneiro-tou-skiaxtrou4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος