FOLLOW US: facebook twitter

Ο Κρίστο Χάσα σε εικαστική έκθεση στην Φλωρεντία

Ημερομηνία: 12-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Αισιόδοξα και δημιουργικά, ξεκινά το 2018 για τον ταλαντούχο ζωγράφο και δάσκαλο των εικαστικών εργαστηρίων της Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας Κρίστο Χάσα, που μετά την περσινή χρονιά που έκλεισε με πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες,  συμμετοχές  και βραβεύσεις  σε μεγάλες εκθέσεις της Ελλάδας, της Αλβανίας και της Κύπρου, οι δρόμοι της Τέχνης, τον φέρνουν τώρα στην Φλωρεντία!

Πρόκειται για μια νέα συνεργασία και μια ευκαιρία να προωθήσει τη δουλειά του και το έργο του στο εξωτερικό καθώς η Γκαλερί ‘MERLINO. BOTTEGA D’ ARTE”στην Φλωρεντία, επέλεξε δύο έργα από την συλλογή του για να τα εκθέσει μαζί με άλλα 74 καλλιτεχνών από όλον τον κόσμο σε μια ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο AFFORDABLE ART”. Η έκθεση στην Φλωρεντία ανοίγει τις πύλες της στις 19 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 29 Ιανουαρίου 2018. Τα έργα που θα παρουσιάσει ο Κρίστο Χάσα είναι διαφορετικών τεχνικών μεταξύ τους, το ένα είναι «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ” και είναι ένα έργο με μολύβι σε χαρτί και το άλλο είναι Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΝΤΗΛΑ” δημιουργημένο με ακρυλικό πάνω σε λινάτσα.

Ο ίδιος βεβαίως δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την νέα του αυτή συμμετοχή στην Διεθνή έκθεση της Φλωρεντίας και τόνισε ότι «για μένα προσωπικά είναι μεγάλη χαρά, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευκαιρία αυτή η συνεργασία που έχει προκύψει, αφού μέσα από την έκθεση θα γνωριστώ  με άλλους καλλιτέχνες και θα έρθω σε επαφή με άλλες κουλτούρες και τεχνικές. Καλή μας επιτυχία λοιπόν…»

Να σημειώσουμε ότι λίγες μέρες πριν ετοιμάσει βαλίτσες για την Φλωρεντία, είχε πάρει μέρος με άλλα τρία έργα του στην ομαδική έκθεση ελλήνων καλλιτεχνών στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε από την Πανελλήνια Εταιρία Πολιτισμού και Τέχνης στο ξενοδοχείο Χίλτον στα πλαίσια της γνωστής διοργάνωσης του «MONEY SHOW»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος