FOLLOW US: facebook twitter

Ο Καμμένος «δείχνει» Μαρινάκη για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη

Ημερομηνία: 26-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με ένα βίντεο στο twitter -που αφήνει σαφείς αιχμές για το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη- σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, την αποχώρηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και την ανεξαρτητοποίησή του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το βίντεο στο οποίο ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης ακούγεται να λέει, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που ο ίδιος διοργάνωσε στο πλαίσιο της έκθεσης «Ποσειδώνια 2018», πως «η χούντα πέφτει είναι θέμα μηνών, δεν έχουμε κανένα θέμα».

Νωρίτερα σήμερα, ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης ανακοίνωσε με επιστολή την ανεξαρτητοποίηση του. Η κίνησή του γεννά ερωτήματα κυρίως ως προς το χρόνο που αυτή γίνεται, καθώς είχε την ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθεί κατά την πρόταση μομφής, πριν από μερικές ημέρες, αλλά συντάχθηκε με τη θέση των ΑΝΕΛ για στήριξη της κυβέρνηση και καταψήφιση της συμφωνίας όταν αυτή έρθει προς κύρωση στη Βουλή. Από τότε δεν έχει αλλάξει κάτι και για αυτό το λόγο προκάλεσε αίσθηση η απόφασή του.

Άμεση ήταν η αντίδραση των ΑΝΕΛ που ζήτησαν από τον Γ. Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα του στο κόμμα, ενώ λίγο αργότερα, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι τι «η κυβερνητική πλειοψηφία, όχι μόνο δεν απειλείται, αλλά είναι απολύτως σταθερή», σχολιάζοντας ωστόσο, ότι «χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις από την πλευρά του κ. Λαζαρίδη από όσες δίνει με την επιστολή της ανεξαρτητοποίησης του».

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος