FOLLOW US: facebook twitter

Ο καιρός τα έβαλε με τους νεκρούς

Ημερομηνία: 20-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

tafoi-katastrofes5

Ζημιές από τους σφοδρούς ανέμους σε τρία νεκροταφεία σε Πύργο, Αγ. Ηλία και Εφύρα

Μετά το Βαρθολομιό την περασμένη Πέμπτη, άλλα τρία νεκροταφεία χθες αντιμετώπισαν τη μανία της φύσης. Οι σφοδροί άνεμοι που σάρωσαν αρκετές περιοχές της Ηλείας προκάλεσαν πολλές ζημιές στα νεκροταφεία Πύργου, Αγίου Ηλία και Εφύρας.

tafoi-katastrofes3

Φαντάζει απίστευτο όμως και στο νεκροταφείο των Αγ. Πάντων Πύργου προκλήθηκαν ζημιές από τους θυελλώδεις ανέμους. Κυρίως μαρμάρινες πλάκες και σταυροί έσπασαν από την πίεση των ανέμων που έσπρωξαν αντικείμενα και τμήματα του μαρμάρινου στολισμού των τάφων. Περίπου δέκα μνήματα υπέστησαν ζημιές κυρίως στη νότια πλευρά του νεκροταφείου.

tafoi-katastrofes1

Στο νεκροταφείο Αγίου Ηλία, που το 2008 είχε υποστεί και πάλι ζημιές από ανεμοστρόβιλο προκλήθηκαν ζημιές επίσης σε περίπου δέκα μνήματα σε ένα τμήμα του.

tafoi-katastrofes2

Τέλος στο νεκροταφείο της Εφύρας αρκετά μνήματα υπέστησαν και εκεί ζημιές. Κάπως έτσι λοιπόν οι καιρός τα έβαλε ακόμα και με τους νεκρούς, αφού σε πολλές περιπτώσεις έσπασαν μαρμάρινες πλάκες και αποκαλύφθηκε το εσωτερικό των τάφων.

tafoi-katastrofes

Οι συγγενείς των νεκρών σοκαρισμένοι αντίκρισαν στις περισσότερες περιπτώσεις τις ζημιές και πλέον περιμένουν να περάσει η κακοκαιρία για να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των μνημάτων.

tafoi-katastrofes4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος