FOLLOW US: facebook twitter

Ο Κένταυρος προηγήθηκε 2-0, αλλά ο Αναμουρλίδης ισοφάρισε

Ημερομηνία: 09-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

magoula-xenofon

Κένταυρος Μαγούλας-Ξενοφών Κρεστένων  2-2

«Χ»αμένοι και οι δύο

Κένταυρος Μαγούλας και Ξενοφών Κρεστένων ήθελαν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αλλά πήραν τελικά από ένα βαθμό, μετά τη χθεσινή ισοπαλία με 2-2, στο γήπεδο του Καράτουλα. Έτσι, ο μεν Κένταυρος παρέμεινε στη 16η θέση με 21 βαθμούς και θα δώσει μάχη να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, ο δε Ξενοφών έμεινε έξι βαθμούς πίσω από Νίκη Τραγανού και Δόξα Ν.Μ..

Η ομάδα του Χρήστου Παπαζώη προηγήθηκε 2-0 στο 46΄ αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Στο α΄ ημίχρονο ο Κένταυρος ήταν καλύτερος, απείλησε στο 5΄ με ένα σουτ του Παρασκευά Στροφύλλα, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτρουμπής και στο 10΄ επίσης με σουτ του Σάκη Στροφύλλα, λίγο πάνω από τα  δοκάρια.

Στο 30΄ ο Ξενοφών απάντησε με ένα σουτ του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του,  Κυριάκου Αναμουρλίδη, που έδιωξε σε κόρνερ ο Μικελόπουλος και στο 41΄ έγινε το 1-0. Ο Κατσώλης σούταρε, παρενεβλήθη με το κεφάλι ο Σάκης Στροφύλλας, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πανηγύρισε δείχνοντας τον ουρανό, αφιερώνοντας το γκολ στον πατέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Επέστρεψε ο Ξενοφών

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, έγινε το 2-0.  Ο Σάκης Στροφύλλας πίεσε τον Παναγόπουλο, έκλεψε τη μπάλα, έδωσε στον Παρασκευά Στροφύλλα και αυτός με σουτ σκόραρε. Από κει και πέρα ο Ξενοφών πίεσε, έχασε δύο ευκαιρίες με τον Μιλοσέφσκι και τον Μπάρκα στο 55΄ και 58΄, ώσπου στο 61΄ μείωσε σε 2-1. Ο Μιλοσέφσκι εκτέλεσε κόρνερ, ο Αναμουρλίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε σε πλάτη αμυνόμενου και κατέληξε στα δίχτυα. Και στο 75΄ μετά από φάουλ του Μιλοσέφσκι, η μπάλα έφτασε στο Δαβουρλή στο δεύτερο δοκάρι, αυτός έβγαλε παράλληλη μπαλιά και σε κενή εστία ο Αναμουρλίδης ξανά, ισοφάρισε σε 2-2.  Στο τελευταίο δεκάλεπτο λίγο έλειψε ο Ξενοφών να φύγει νικητής από το Καράτουλα, αλλά ο Κωνσταντόπουλος και ο Ζαπάντης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μικελόπουλο.

Κένταυρος: Μικελόπουλος, Μπαλαούρας (69΄ Κλειδέρης), Καράμπελας, Γκορδής, Αβραμόπουλος, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Θ. Νανόπουλος (78΄ Τζόλος), Δ. Στροφύλλας, Κατσώλης, Π. Στροφύλλας (51΄ Τσιάκας).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Ζαπάντης, Τσάμπρας, Παναγόπουλος, Αναμουρλίδης, Μπακατσέλος, Ζούλης (68΄ Δαβουρλής), Μπάρκας, Μιλοσέφσκι, Κωνσταντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος