FOLLOW US: facebook twitter

«Ο εμπαιγμός των Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης δεν έχει όρια»

Ημερομηνία: 09-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου για την συνάντηση τους με την κα Γεροβασίλη

koutsoukos

«Ο εμπαιγμός των Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης δεν έχει όρια. Η Κυβέρνηση όχι μόνο αρνιόταν πεισματικά όλο το προηγούμενο διάστημα να δρομολογήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες από το ν.3981/2011 αρ. 15 § 8, προκειμένου να ενταχθούν στο μόνιμο Πυροσβεστικό προσωπικό, αλλά τους έκλεισε και την πόρτα του διαλόγου δημιουργώντας εργασιακή ανασφάλεια, με δεδομένο την ολοκλήρωση της θητείας τους στις 10-2-2017.

Σήμερα κάτω από την πίεση  της δυναμικής τους παρουσίας, η κα Γεροβασίλη υποχρεώθηκε να συζητήσει μαζί τους, χωρίς όμως να αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις, ως όφειλε.

Η ανικανότητα της Κυβέρνησης και η λεγόμενη «υπερήφανη» διαπραγμάτευση καταλήγει δυστυχώς στην προκειμένη περίπτωση να έχει ως θύματα την συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, αλλά και την επιχειρησιακή ικανότητα του Πυροσβεστικού Σώματος, σε μια περίοδο μάλιστα που αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα.

Καλούμε την Κυβέρνηση να σεβαστεί τις νομοθετημένες δεσμεύσεις της πολιτείας και να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα με βάση τις πρόνοιες του Ν. 3938/11.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος