FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Αργυρόπουλος: «Ο δήμος φίλος και όχι εχθρός των πολιτών!»

Ημερομηνία: 09-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

argyropoulos-giannis

Η εγκληματική αμέλεια για τη ρύθμιση των 24 δόσεων και τα εξοντωτικά πρόστιμα σε δεκάδες επαγγελματίες

Ο επικεφαλής της παράταξης στο δήμο Πύργου «Όραμα Δημιουργίας» Γιάννης Αργυρόπουλος προέβη στην εξής δήλωση:

«Εκτός της ευεργετικής ρύθμισης των 24 δόσεων για αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο χωρίς τις προσαυξήσεις, μένουν εκατοντάδες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και απλοί πολίτες του δήμου Πύργου. Όπως πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο στην απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών κ. Κατερίνας Παπανάτσιου δεν συμπεριλαμβάνεται ο δήμος Πύργου, παρά το γεγονός ότι έχει οριοθετηθεί ως πλημμυρόπληκτος, επειδή δεν υποβλήθηκε σχετικό αίτημα από τη Δημοτική Αρχή! Δυστυχώς η εγκληματική αμέλεια, η αδιαφορία και η ανευθυνότητα στο δήμο Πύργου συνεχίζονται , με θύματα για μια ακόμη φορά τους  συμπολίτες μας.

Την ίδια ώρα εξοντωτικά πρόστιμα έχουν επιβληθεί από το Δήμο Πύργου σε δεκάδες καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης καθώς και σε ιδιοκτήτες περιπτέρων που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν και τα 10.000 ευρώ! Πρόστιμα που,  με βάση τις σημερινές οικονομικές συνθήκες στη  χώρα, είναι αδύνατο να πληρώσουν. Η επίρριψη  της ευθύνης για τα πρόστιμα, στην επιτροπή ελέγχου των κοινοχρήστων χώρων  δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τη Δημοτική Αρχή η οποία θα μπορούσε εξ’ αρχής να έχει διαχειριστεί με κοινωνική ευαισθησία το συγκεκριμένο θέμα.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή και προσωπικά το δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή να ασχοληθούν επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα των συνδημοτών μας. Ο Δήμος επιβάλλεται να είναι υποστηρικτής και αρωγός των πολιτών του και όχι, είτε με την εγκληματική του αμέλεια, είτε με τα υπέρογκα πρόστιμα να τους οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση. Ας αντιληφθούν, έστω και τώρα, ότι ο Δήμος πρέπει να είναι ΦΙΛΟΣ και όχι ΕΧΘΡΟΣ των δημοτών. Η παράταξη μας «’Οραμα Δημιουργίας» θα τους το υπενθυμίζει πάντα: ΥΠΕΥΘΥΝΑ – ΔΥΝΑΤΑ – ΣΘΕΝΑΡΑ.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος