FOLLOW US: facebook twitter

Ο Απ. Κατσιφάρας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ημερομηνία: 11-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

katsifaras

Σε ποια σχολεία θα είναι τη Δευτέρα ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες

«Κάθε καινούργια αρχή εμπεριέχει προσδοκίες, ελπίδες και όνειρα. Εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου στους μαθητές μας και τις οικογένειες τους, αλλά και στην εκπαιδευτική μας κοινότητα, ώστε στο τέλος αυτής της νέας σχολικής χρονιάς να απολαύσουν την ευόδωση των προσπαθειών τους και την επίτευξη των στόχων τους» επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017.

Και συνεχίζει ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας στο μήνυμά του προσθέτοντας ότι:

«Τα παιδία μας, η νέα γενιά, αποτελούν τη σημαντικότερη ελπίδας μας για μια καλύτερη Ελλάδα.

Εύχομαι στους μαθητές να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή στο καινούργιο ταξίδι που ξεκινούν προς κατάκτηση της γνώσης και να αξιοποιήσουν τις θυσίες που κάνουν οι οικογένειές τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας .

Είμαι σίγουρος ότι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας, παρά τις αντιξοότητες, θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στις ανάγκες των παιδιών μας με ζήλο και αίσθημα ευθύνης.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι στο πλευρό των μαθητών, τον γονιών και των εκπαιδευτικών, και καθημερινά δίνει μάχες για την βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών της, αλλά και για τη διασφάλιση μιας δωρεάν δημόσιας Παιδείας που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες μάθησης σε όλους.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!».

Σε ποια σχολεία θα βρεθούν τη Δευτέρα ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, οι χωρικοί και θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, η Πρόεδρος του Περιφερειακού  θα παρακολουθήσουν τους αγιασμούς σε σχολεία, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Λυκείου Πατρών και Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου-Λυκείου Πάτρας στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα.

Αντίστοιχα σε αγιασμούς σχολείων θα βρίσκονται:

O Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος στο 2ο Γυμνάσιο- Λύκειο Πύργου, o Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Μπράμος στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου,  o Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Αξιοποίησης Περιουσίας Χαράλαμπος Αριστειδόπουλος στο Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο Βουνάργου, o Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού, Εθελοντισμού και Αθλητισμού: Δημήτρης Κωσταριάς στο Γυμνάσιο Αρχαίας Ολυμπίας. Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε. Ηλείας: Μανώλης Αγιομυργιαννάκης στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αμαλιάδας, Γιάννης Αρβανιτάκης στο Γυμνάσιο- Λύκειο Βάρδας, Παρασκευή Βεργοπούλου Γυμνάσιο-Λύκειο Κρεστένων, Κώστας Μητρόπουλος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, Παναγιώτης Πλατανιάς στο ΕΕΕΚ Πύργου (Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος