FOLLOW US: facebook twitter

Ο Άδωνις θέλει να φέρει στη ΝΔ τον Φράγκο Φραγκούλη

Ημερομηνία: 03-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης και ο, προσφάτως διαγραφείς από τη ΝΔ, πρόεδρος του ΕΒΕΑ Χρίστος Μίχαλος, και η συνάντηση έβγαλε ειδήσεις.

Οι προαναφερθέντες και πολλοί ακόμα βρέθηκαν στην Ελιά της Λάρισας, εκεί όπου ο επιχειρηματίας Γιάννης Καντώνιας εγκαινίασε τις εγκαταστάσεις της Μονάδας Παραγωγής Βιοαερίου και Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΤΕΜΠΩΝ, παρουσία πολλών επωνύμων και ισχυρών παραγόντων του τόπου.

«Αντιπρόεδρε γιατί δεν παίρνετε τον στρατηγό στη ΝΔ;», ρώτησε τον Άδωνη Γεωργιάδη ένας εκ των παρευρισκομένων, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του τοπικού ενημερωτικού μέσου, onlarissa.gr.

Ο Άδωνις, απάντησε αμέσως:«Εγώ το έχω εισηγηθεί στον πρόεδρο και μάλιστα θερμά! Όπως ξέρετε όμως δεν αποφασίζω εγώ», αποκαλύπτοντας με πως οι σχετικές κουβέντες, που αφορούν τον Φράγκο Φραγκούλη, γίνονται στο εσωτερικό της ΝΔ. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν έχασε επίσης την ευκαιρία να πει: «Ήρθα γιατί ήθελα με τον τρόπο αυτό να τιμήσω έναν από τους πιο ενεργητικούς και σοβαρούς επιχειρηματίες της χώρας. Αυτό έχει για μένα σημασία…», αναφερόμενος στον πρόεδρο του ομίλου ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, αλλά παρουσία του Χρίστου Μίχαλου, η κουβέντα, αναγκαστικά, θα πήγαινε και στη διαγραφή:

«Στον ίδιο χώρο είμαστε με τον πρόεδρο, ανεξαρτήτως αν αυτός δεν αγαπάει τη ΝΔ…», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, για να εισπράξει την απάντηση του Μίχαλου: «κι εμείς την αγαπάμε τη ΝΔ. Οι καινούργιοι ένοικοι δεν μας αγαπάνε…».

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος