FOLLOW US: facebook twitter

Ονειρεύτηκαν και ζωγράφισαν το μέλλον των παιδιών: Σημαντική διάκριση για δύο 7χρονες καλλιτέχνιδες από τον Κάμπο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής του ιδρύματος Μ. Βαρδινογιάννη και της Παιδικής Εθνικής Πινακοθήκης

Ημερομηνία: 29-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Μια σημαντική διάκριση πέτυχαν δύο 7χρονος μαθήτριες από τον Κάμπο, καθώς τα έργα ζωγραφικής τους ταξιδεύουν ήδη στην Αθήνα! Οι μικρές καλλιτέχνιδες  διακρίθηκαν στην τελική 60αδα των παιδιών που έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής που διοργάνωσε η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας προς τιμήν του ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με θέμα “Τα Παιδιά Ονειρεύονται το Μέλλον Τους”. Πρόκειται για τα έργα της 7χρονης Γεωργίας Χριστοφή από το τμήμα της ΕΣΤΙΑΣ Ανδραβίδα και της 7χρονης Ανθής Σταφανοπούλου από το τμήμα Γονέων του δημοτικού Βάρδας.

Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε 1372 έργα από όλη την Ελλάδα. Τα 60 πρώτα έργα με την υψηλότερη βαθμολογία θα βραβευθούν από το ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σε Τελετή Βράβευσης στο NJV Athens Plaza στο Σύνταγμα κατά τα τέλη Ιανουαρίου 2018. Υπερήφανη για την επιτυχία των δύο παιδιών, η δασκάλα ζωγραφικής των εικαστικών εργαστηρίων Ελένη Σταθοπούλου που συγχαίρει τις μικρές μαθήτριες και του εύχεται να συνεχίζουν να ονειρεύονται ένα πολύχρωμο μέλλον!  Να σημειώσουμε ότι και πέρυσι ο Κάμπος είχε ανάλογες επιτυχίες και οι μαθητές που διακρίθηκαν βραβεύτηκαν ξανά από το Ίδρυμα Μαριάννας Βαρδινογιάννη και την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος