FOLLOW US: facebook twitter

Ομορφιά και Υγεία: Βαζελίνη στο… μακιγιάζ!

Ημερομηνία: 13-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Υγεία

Τη βαζελίνη σαν προϊόν τη γνωρίζεις σίγουρα. Ουκ ολίγες φορές όταν ήσουν πιο μικρή είχες παρατηρήσει τη μαμά σου να τη χρησιμοποιεί, τόσο στα χέρια και στα πόδια της, εάν έσκαγαν από το κρύο, όσο και στα χείλη της αντί για κάποιο lip balm.Ήξερες όμως, πως μπορεί να γίνει το top προϊόν στο μακιγιάζ σου; Δες μερικούς τρόπους να τη χρησιμοποιήσεις, που σίγουρα δεν τους γνώριζες.

Δώσε βάση λοιπόν:

1. Ως highlighter

Μπορεί το highlighter και τα προϊόντα λάμψης να είναι τα καταλληλότερα για να δώσεις μία extra λάμψη στο πρόσωπό σου, όμως κάνοντας λίγο μασάζ και εφαρμόζοντας μία μικρή ποσότητα βαζελίνης στο ψηλότερο σημείο των ζυγωματικών σου μπορείς να καταφέρεις κάτι ανάλογο!

2. Gel για τα φρύδια σου

Ακανόνιστα και άτακτα φρύδια; Αν τα φρύδια σου δεν λένε να στρώσουν με τίποτα, τότε βάλε στο δάχτυλό σου λίγο βαζελίνη και άπλωσέ τη πάνω τους, προκειμένου να τα κρατήσεις στη θέση τους όλη την ημέρα!

3. Για ντεμακιγιάζ

Ooops! Ξέμεινες από κρέμα ντεμακιγιάζ και δεν έχεις πως να ξεβαφτείς; Μην ανησυχείς! Τσέκαρε στο ντουλάπι σου και αν βρεις βαζελίνη τότε, μην ανησυχείς για τίποτα γιατί μόλις βρήκες ένα φυσικό καλλυντικό για να βγάλεις το make up σου. Άπλωσε λίγη στο πρόσωπο σου και με ένα βαμβάκι σκούπισε απαλά το πρόσωπο σου και δες το αμέσως να απομακρύνεται.

Πηγή: QUEEN.GR

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος