FOLLOW US: facebook twitter

Ομορφιά και υγεία: Έλαια φροντίδας και ομορφιάς…

Ημερομηνία: 14-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Όλο και περισσότερο απαραίτητα γίνονται στην ομορφιά τα θαυματουργά και απόλυτα φυσικά έλαια, πολλά από τα οποία δεν ξέρουμε καν πώς να τα προφέρουμε.

Και είναι πολύ σημαντικό, να υπάρχουν κάποια από αυτά στο ντουλάπι σου καθώς χρησιμοποιούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως ο πιο φυσικός και υγιεινός τρόπος περιποίησης. Ας δούμε μερικά από αυτά…

Argan Oil: Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα. Ιδανικό για την ενυδάτωση του δέρματος των μαλλιών αλλά και την περιποίηση των νυχιών, με υπέροχο διακριτικό άρωμα.

Αvocado: Η επάλειψη με έλαιο αβοκάντο μπορεί να σου δώσει όσα Ωμέγα-3 και αντιοξειδωτικά θα σου έδινε αν το έτρωγες.

Coconut: To λάδι καρύδας περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα που απορροφούνται πολύ πιο εύκολα από το δέρμα. Έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου και μπορεί να μπει σε πολλές συνταγές για την δημιουργία λοσιόν.

Jojoba: Το γνωστό έλαιο έχει σύσταση παρόμοια με αυτή του λιπαρού δέρματος και είναι τέλειο για δέρματα με λιπαρότητα και σμήγμα. Όσο κι να φαίνεται παράξενο μια ενυδατική με έλαιο jojoba μπορεί να ρυθμίσει τοπ πρόβλημα της λιπαρότητας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος