FOLLOW US: facebook twitter

Ομορφιά και υγεία: Έλαια φροντίδας και ομορφιάς…

Ημερομηνία: 21-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

(συνέχεια)

Ελαιόλαδο: Πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά είναι ιδανικό για δέρματα ξηρά ή με έκζεμα. Περιέχει βιταμίνες Α και Ε που το καθιστούν ειδικό για αντιγήρανση.

Αμυγδαλέλαιο: Με το έλαιο αμυγδάλου μπορείς να καθαρίσεις τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, μειώνει τα μαύρα στίγματα και κηλίδες και προλαμβάνει τις ραγάδες.

Αλοε Βέρα: To διάσημο έλαιο χρησιμοποιείται για την θεραπεία της πιτυρίδας και παθήσεων όπως το έκζεμα, η ψωρίαση καθώς και κάθε άλλο ερεθισμό.

Καστορέλαιο: Το παχύρρευστο λαδάκι Φημίζεται για την ικανότητα του να περιποιείται τα μαλλιά τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σου.

Tea tree: Τα τελευταία χρόνια πολύ διαδεδομένο για την καταπολέμηση των μολύνσεων. Ακμή, μύκητες των νυχιών αλλά και πολύ χρήσιμο στην ανακούφισης τα τσιμπήματα εντόμων μπορεί και σκοτώνει τα βακτήρια.

Έλαιο Λεβάντας: Το πιο γνωστό από τα αιθέρια έλαια δεν σας βοηθά μόνο στο να κοιμηθείτε, αλλά με απαλό μασάζ στην περιοχή του κεφαλιού συμβάλλει και στην αντιμετώπιση της αραίωσης των μαλλιών.

Δεντρολίβανο: Εκτός από την αρωματοθεραπεία που καθαρίζει το μυαλό, αυτό το έλαιο τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και καταπραΰνει τους πόνους των μυών.

Υlang Ylang: Εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιείται σε προϊόντα μαλλιών για τον όγκο και μήκος που τους χαρίζει, ενώ κάνοντας με αυτό θεραπεία μασάζ καταπολεμάτε το στρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος