FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης: Με επιτυχία το τουρνουά beach volley

Ημερομηνία: 12-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διεξήχθη με επιτυχία το Σαββατοκύριακο από τον Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας,  το 1o τουρνουά γυναικείου beach volley, με την ονομασία «Olympia Beach Volley After Exam Tournament», στο γήπεδο του Banana Beach στο Κατάκολο. Συμμετείχαν συνολικά περισσότερες από 20 αθλήτριες των σωματείων Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας, Κόροιβος Αμαλιάδας και Πυργέας, με σκοπό τη μετάβαση των κοριτσιών από το βόλεϊ της σάλας στο βόλεϊ της άμμου, για τους θερινούς μήνες.

Για πέντε περίπου ώρες το Σάββατο και άλλες τόσες την Κυριακή οι αθλήτριες των τριών ηλειακών σωματείων έπαιξαν beach volley, χωρίς να υπάρχει κάποιο έπαθλο και γι’ αυτό, άνευ ιδιαίτερης πίεσης, ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους και απέδωσαν καλό βόλεϊ, προσφέροντας θέαμα στο κοινό. Με τη λήξη του τουρνουά, όλες οι αθλήτριες πήραν αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια.

Οι αθλήτριες του Κοροίβου που πήραν μέρος στο τουρνουά: Αναστ. Ηλιοπούλου, Ιωαν. Παπασταθοπούλου, Ιουστ. Ράλλη, Παν. Τραγουστή, Βασ. Τζίμα, Ζωή Πέππα, Αντυ Γκρίλλα και Κλειώ Κυριακοπούλου.

Επτά από τα κορίτσια του Ολυμπιονίκη: Β. Φωτεινού, Γ.Μπράμου, Μ. Σταθοπούλου, Δ. Φωτεινού, Αλ. Ανέστη, Μ. Μικέλη, Στ. Καλογεροπούλου, με τον πρόεδρο, Αλ. Αμάραντο, τον έφορο, Απ. Αργυρόπουλο και τον προπονητή Κ. Τσούμα.

Τα δύο κορίτσια του Πυργέα που πήραν μέρος το Σάββατο, Γεωργία Παπαναγοπούλου και Μαρκησία Σοφού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος