FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σ.-Ξενοφών 0-0

Ημερομηνία: 05-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

«Χ»αμένος  ο Ξενοφών

Ολυμπιακός  και Ξενοφών έμειναν άσφαιροι χθες στα Σαβάλια. Το παιχνίδι στο α΄ μέρος ήταν μοιρασμένο και είχε μια καλή ευκαιρία στο 30΄ η ομάδα των Σαβαλίων με τον Παπαδόπουλο, το σουτ του οποίου απέκρουσε με τα πόδια ο Κουτρουμπής. Στην επανάληψη κυριάρχησε ο Ξενοφών με στόχο να πετύχει το νικητήριο γκολ. Όμως ο Δούμας ενίσχυσε την άμυνά του και κατόρθωσε να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς της ομάδας των Κρεστένων, η οποία είχε την καλή της ευκαιρία στο 72΄ με τον Μυλωνά να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά. Έτσι οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στην ισοπαλία, γεγονός που ευνοεί τους γηπεδούχους που έπιασαν στη βαθμολογία τον Ηλειακό Βαρθολομιού. Αντίθετα, ο Ξενοφών, έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνος στη δεύτερη θέση μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της Δόξας με τη Νίκη Τραγανού, ενώ απέχει πλέον 9 πόντους από τον πρώτο της βαθμολογίας Πανηλειακό.

Ολυμπιακός: Κόλλιας, Ν. Μπογονικολός, Κολτσίδας, Σαβανίδης, Λαμπρόπουλος (65΄ Δ. Μπογονικολός), Χριστόπουλος, Χρόνης, Παπαδόπουλος, Χοτζάι, Καράμπελας (75΄ Κανάνι- 88΄ Κλάδης), Σάκκος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Ζαπάντης, Τσάμπρας (65΄ Αδαμόπουλος), Αναμουρλίδης, Ζούλης, Κουτσογιαννάκης, Μπάρκας, Μιλοσέφσκι, Κωνσταντόπουλος (75΄ Μπατζάκας), Μπακατσέλος.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος