FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Χάβαρι 3-2: Συνεχίζει ακάθεκτος…

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία από το Χάβαρι

Ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση και του Χαβαρίου με 3-2, το απόγευμα του Σαββάτου στα Σαβάλια, στο ντέρμπι του Δήμου Ήλιδας και συνεχίζει «ατσαλάκωτος» το πρωτάθλημα της Α1, με τρία στα τρία. Το Χάβαρι όμως έχει, δικαιολογημένα, παράπονα από τη διαιτησία του Γιώργου Τσάκαλη…

Το παιχνίδι στα Σαβάλια ήταν εξαιρετικό ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που έβαλαν τη μπάλα κάτω και προσπάθησαν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. Και μπορεί το α΄ ημίχρονο να μην είχε γκολ (μοναδικές καλές φάσεις ήταν το δοκάρι σε κεφαλιά του Χοτζάι, στο 12΄, μετά από κόρνερ του Λάμπη Μαρκόπουλου και μια κεφαλιά του Μπελεκούκια στο 39΄ που πέρασε λίγο άουτ) αλλά στην επανάληψη το ματς έγινε… ροντέο!

 

Απίθανη εξέλιξη στο β΄ ημίχρονο

Όλα ξεκίνησαν στο 56ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Γιώργος Τσάκαλης απέβαλε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κοκκώνη για προβολή (δυνατή) πάνω στη μπάλα, γεγονός που έφερε τις εντονότατες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Χαβαρίου, τόσο σε εκείνο το λεπτό όσο και με τη λήξη του αγώνα. Οι μελανόλευκοι πάντως, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, προηγήθηκαν δύο φορές! Στο 62΄ ο Ρούνης εκτέλεσε φάουλ από μακριά, η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Κόλλια και ο Σταυρούλιας προ κενής εστίας την έσπρωξε στα δίχτυα (0-1). Τέσσερα λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός αντέδρασε. Ο αρτι εισελθών στον αγώνα, Κοκολάκης, δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, εκμεταλλεύτηκε το λάθος ο Νίκος Καράμπελας, μπήκε μέσα στην περιοχή και με άπιαστο διαγώνιο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Στο 70΄ η ομάδα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου έκανε το 1-2. Ο Καμαρινός εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και ο Σωτήρης Σταυρούλιας, ξανά,  από το ύψος της μεγάλης περιοχής κεραυνοβόλησε τον Κόλλια. Στη φάση αυτή οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ σε μια οριακή ομολογουμένως φάση. Η ομάδα του Γιάννη Δούμα πάντως, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και σε εννέα λεπτά ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ. Στο 74΄ ο Χοτζάι από  30 μέτρα έστειλε τη μπάλα συστημένη στο δεξί παραθυράκι του Κουτσαβίτη (2-2) και στο 79΄ ο Λάμπης Μαρκόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Τσουκαλάς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έγραψε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Καλύτεροι από τους νικητές οι  Χοτζάι, Λάμπης Μαρκόπουλος, Τσουκαλάς και Καράμπελας, ενώ από τους ηττημένους οι Καμαρινός, Σταυρούλιας.

 

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Κολτσίδας (86΄ Λαμπρόπουλος), Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Τσουκαλάς, Κ. Τσακοπιάκος, Αβραμόπουλος (54΄ Γεωργίου), Χ. Μαρκόπουλος (90΄+ Κάσσας), Καράμπελας, Αντωνόπουλος (63΄ Ν. Μπουγονικολός).

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Χριστόπουλος, Κοκκώνης, Ρούνης, Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Μπατζακόπουλος (60΄ Κοκολάκης-80΄ Σπυρόπουλος), Μαργαρώνης (83΄ Σαφαρής), Μπουρούκης, Σταυρούλιας, Μπερούκας (46΄ Κυριαζής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος