FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Θύελλα Πύργου 0-1: Άλωσε τα Σαβάλια, έπιασε κορυφή!

Ημερομηνία: 16-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Πύργου, πέρασε νικηφόρα το Σάββατο από τα Σαβάλια, σπάζοντας το αήττητο του Ολυμπιακού με σκορ 0-1 και έπιασε στην κορυφή τον προχθεσινό της αντίπαλο, τη Νίκη Τραγανού και τον ΑΟ Μακρισίων!  Η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου, αφού απείλησε στο 7΄ με τον Ντάνιελ Έλιοτ (απέκρουσε ο Κόλλιας),  στο 35’ άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ, σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων και κοντινό σουτ του Κοζοκάρου, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι δέκα λεπτά πριν!

Στο 40΄ ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ του Καράμπελα, γεγονός που έφερε τις διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων».

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση , είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Μάρκο Μαρκόπουλο στο 55΄, αλλά  από κει και πέρα οι Πυργιώτες, καλά στημένοι αμυντικά, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και κράτησαν τη μεγάλη νίκη!

 

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Κολτσίδας, Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Τσουκαλάς, Τσακοπιάκος, Γεωργίου (73’ Λαμπρόπουλος), Χ. Μαρκόπουλος, Καράμπελας, Αβραμόπουλος (63’ Αντωνόπουλος).

Θύελλα: Παππάς, Παπαγεωργίου, Καρακίτσος (25’ Κοζοκάρου), Ντάβαρης, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνι, Παπαδάτος (65’ Παργινός), Νεοφώτιστος, Διαμαντάκος ( 51΄ Γιούρτας), Κουβελιώτης (85΄Μπλάθρας), Έλιοτ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος