FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Λαμπετίου: Νέο κάλεσμα από τον Ντάβαρη

Ημερομηνία: 20-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έχουν περάσει πάνω από είκοσι μέρες όταν ο επί σχεδόν για δεκαπενταετία διοικητικός επικεφαλής του Ολυμπιακού Λαμπετίου, Κώστας Ντάβαρης, γνωστοποίησε δημόσια την οριστική αποχώρησή του. Και παράλληλα, είχε προχωρήσει και σε ανοιχτό κάλεσμα προς οποιονδήποτε, για να δοθεί με νέα πρόσωπα η συνέχεια της ομάδας. Όμως, από τότε δεν έχει μεσολαβήσει κάτι καινούριο όπως δήλωσε ο Κώστας Ντάβαρης στο iliaoikonomia.gr και συμπλήρωσε: «Ούτε σε μένα, ούτε πουθενά αλλού γύρω από την ομάδα, από όσα ξέρω, ουδείς εμφανίστηκε.

Όχι μόνο για να αναλάβει, αλλά έστω να ρωτήσει κάτι σχετικό ή έστω να ζητήσει κάποια πληροφορία. Πρόκειται δυστυχώς για αδιαφορία και είναι μια πολύ προβληματική κατάσταση. Που μετά από τόσες μέρες που έχει γίνει γνωστή η δική μου αποχώρηση, δεν έχει “κουνηθεί ούτε φύλλο”! Δεν θέλω να πιστέψω ότι σε τόσο μεγάλο βαθμό δεν νοιάζεται κανείς. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποιος άλλος ή έστω μια ομάδα ανθρώπων, ώστε να αναλάβουν αυτοί από εδώ και πέρα την ομάδα.

Με την ευκαιρία που μου δίνετε, θέλω να χτυπήσω το καμπανάκι του κινδύνου. Και να πω ότι έτσι όπως πάει η κατάσταση, η ομάδα δεν θα κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα και θα διαλυθεί.  Και κάτι τέτοιο θα είναι βέβαια μεγάλη ντροπή. Πρώτα από όλα, για το ίδιο το Λαμπέτι. Μακάρι τις επόμενες μέρες να γίνει κάτι. Δε γίνεται αυτό που εγώ έκανα τόσα χρόνια και μόνος μου, να μην μπορούν να το κάνουν και κάποιοι άλλοι, έστω και σε μικρότερο βαθμό. Έστω δηλαδή στο βαθμό της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Κώστας Ντάβαρης.

Προσφορά και από τον Ντάβαρη

Έτσι λοιπόν, βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο ήδη σημείο, η παρουσία της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της ανώτατης κατηγορίας, της Α1 Ηλείας, στην οποία έχει επιστρέψει. Μια ομάδα που είναι σε προάστιο του Πύργου και το σημαντικότερο έχει δικό της γήπεδο. Καθώς επίσης υπάρχει ήδη διαθέσιμο και ποδοσφαιρικό υλικό (μπάλες, ρούχα, εργαλεία προπόνησης, και άλλα σχετικά) που αφήνει ο απερχόμενος Κ. Ντάβαρης. Κι ο οποίος θα κάνει και χρηματική προσφορά, όπως δήλωσε! Πολύ σημαντικά στοιχεία βέβαια, που μειώνουν και τα έξοδα για όποιον ή όποιους αναλάβουν από εδώ και πέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος